Weerbericht:
Op de meeste plaatsen droog, in het zuidoosten kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Reddingbootdag KNRM goed bezocht

Toegevoegd: 02-05-2009, 16.41 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
CADZAND - De Nationale Reddingbootdag van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) is zaterdag weer druk bezocht.
 
De diverse Zeeuwse stations hadden de deuren weer open gezet voor het publiek. Bezoekers konden op de stations in Breskens (foto 16 en 17), Cadzand (foto's 1 t/m 4), Hansweert, Neeltje Jans (foto 9 t/m 12, 14 en 15), Veere (foto's 5 t/m 8, 18, 19 en 20) en Westkapelle (foto 13) lieten bezoekers zien wat het werk van de KNRM inhoud.
 
Deze Reddingbootdag had overigens een bijzonder tintje. Sinds vandaag heet het station Noordland-Burghsluis wegens de betere naamsbekendheid vanaf nu 'Neeltje Jans' en ook hield het station Hansweert voor het eerst een open dag.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren