Weerbericht:
Overdag perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Nieuwe arrestatie coniferenbranden

Toegevoegd: 18-05-2009, 09.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft een nieuwe aanhouding verricht in de zaak van de Middelburgse coniferenbranden. Dat heeft de politie zojuist bevestigd.

De nieuwe verdachte, een 15-jarige jongen uit Middelburg, werd zaterdag rond 18.00 uur opgepakt. Uit het lopende onderzoek is gebleken dat hij ook te maken heeft met de coniferenbranden in Middelburg. De 15-jarige jongen zit nog ingesloten voor verder onderzoek.

Begin vorige week werden bij een brand al twee dertienjarige Middelburgers aangehouden. Zij zitten nog steeds vast. Vandaag zal duidelijk worden of hun voorlopige hechtenis verlengd zal worden.
 
 
Zie ook:
- 12/05/2009: Jongens gepakt voor brandstichting

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Monique (18-5-2009 om 18:06)
wat een reactie's weer op deze jongens en zoals altijd weet iedereen het beter en heeft iedereen van die onschuldige engeltjes thuis. Tuurlijk het zijn geen lieverdjes maar om ze zo aan de schandpaal te nagelen is nog al wat besteed je energie aan die middelburger die een meisje van 11 aanrand
Jeroen (18-5-2009 om 17:11)
Niet zo denigrerend @Wouter. Hoe zou jij het vinden als je heg van coniferen af zou branden? Het is een wonder dat er geen ergere dingen zijn gebeurd met gewonden etc. Denk eerst eens even na voordat je reageert. Deze branden hebben een hoop slapeloze nachten van coniferen bezitters opgeleverd.
Anoniem (18-5-2009 om 17:09)
Iedereen die hier op reageert bedenk dat je mensen kunt kwetsen met je reacties. wacht, tot duidelijk is wie de daders zijn! Ik bedoel hiermee dat je niet te snel moet oordelen over iemand ( die misschien ten onrechte word verhoord). het is de politie alleen maar te doen om de dader(s) te pakken!
Wouter (18-5-2009 om 15:37)
Gutgut, wat weten alle moraalridders het hier weer goed, kom op zeg! die ventjes zijn 13!!! jaar. Geef ze een taakstraf, kijk ze eens boos aan en stuur ze naar huis, daar horen ze en zeker niet in de gevangenis!
René (18-5-2009 om 13:14)
Graag het verschil jeugd -en volwassenrecht gladstrijken en dit soort knaapjes heel goed duidelijk maken wat wel en niet kan. Hier bovenop een boete bestaand uit 2 maal het schadebedrag. Eén keer voor de gedupeerden, de andere voor de staat. Zo betaal je de kosten van de overheid ook een deel terug
Mozes (18-5-2009 om 12:00)
Goed dat de vermoedelijke daders gepakt zijn geef ze een taakstraf ofzo, ik vind het nogal ver gaan dat 3 zulke jonge ventjes vastzitten in een gevangenis en worden gehoord zonder advocaat, zo zullen ze er niet liever op worden zo'n harde aanpak werkt juist tegenovergesteld als je het mij vraagt..