Jongetje (9) geschept door personenauto

Toegevoegd: 26-05-2009, 09.41 uur

Door: Roland de Jong
OVEZANDE - Op de Slake in Ovezande is gistermiddag een 9-jarig jongetje tijdens het oversteken aangereden door een personenauto.

Het jongetje reed rond 15.40 uur achter een grote groep fietsers. Op een gegeven moment stak hij de weg over. Hij zag hierbij een personenauto, die werd bestuurd door een 68-jarige man uit de gemeente Borsele, die hem tegemoetkwam over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg.

Het jongetje is door een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Hij liep een hersenschudding op en kneuzingen aan arm en been. Ook miste hij een tand. Na een nacht in het ziekenhuis mag de jongen vermoedelijk vandaag weer naar huis.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (28-5-2009 om 18:38)
Het was heel erg zielig voor dat jongetje en ook voor die man.. kwas bij die groep fietsers..
Evelien (27-5-2009 om 17:28)
Sorry hoor men buurjongetje kan heus wel fietse ff reactie op die marian, als je je kinders goed opvoed dan kunnen ze alleen de straat op kleine kinderen worden groot :D maar goed het is iets wat kan gebeuren en ik geef niemand verder de schuld. sterkte jongen (L)
Thera (26-5-2009 om 20:55)
Beste klepperdeklep, (en meerderen) realiseer je wat je met eigen uitlatingen teweeg brengt richting beschuldiging. De automobilist heeft dit niet met opzet gedaan. Als men situatie gedetailleerd weet te formuleren waar het fout ging, waar was men dan om situatie te voorkomen... Sterkte allen.
Klepperdeklep (26-5-2009 om 19:43)
Dit jongetje stak voordat hij over stak zijn hand uit!! hij fietse allen omdat hij naar een vriendje was weze spelen. hij was bijna bij zijn huis. veel sterkte voor het jongetje!!
Marian (26-5-2009 om 18:45)
Waarom fietst een jongetje van 9 jaar daar zonder ouders (of andere begeleiders??) Hoorde niet bij die fietsgroep want dat was m.i. een groep schoolgasten die uit Goes kwamen. Hoop dat de schade meevalt voor het jongetje en de automobilist....
Mini en Maxi (26-5-2009 om 16:15)
Schandalig, zeg je? Van wie,de jongen of de man?Kinderen zijn vaak te roekeloos in het verkeer en de meeste automobilisten houden hier wel rekening mee maar blijkbaar is zo'n botsing als deze soms toch onvermijdelijk. Vind het voor de jongen erg maar zeker ook voor degene die hem aanreedt. Sterkte!