Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 7 km

Kindje gereanimeerd bij zwembad

Toegevoegd: 01-06-2009, 19.55 uur
Kindje gereanimeerd bij zwembad
Door: Roland de Jong
KAMPERLAND - Bij het zwembad op camping De Schotsman in Kamperland is maandag enige tijd een kindje gereanimeerd.
 
Het kindje, waarvan nog geen gegevens bekend zijn, kwam rond 16.00 uur bij het buitenbad van de camping aan de Schotsmanweg in de problemen. Twee ambulances, een rapid responder en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om te helpen.


Het slachtoffertje is volgens de politie overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Wat er precies is gebeurd is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen (5-6-2009 om 19:23)
Ik schok echt toen ik dit verhaal hoorde van mijn vader maar pap ik zo trots op je! Je hebt het meisje gereanimeerd waardoor het nu nog leeft en het er waarschijnlijk niets aan zal overhouden. Ik weet zeker dat haar ouders jou voor eeuwig dankbaar zijn!
Kelly (3-6-2009 om 22:10)
Ik was erbij, ik was hier erg van geschrokken, veel sterkte!
Elise (3-6-2009 om 13:42)
WIj hoorden van dit vreselijke ongeluk. En dat het meisje in stabiele toestand naar Rotterdam is gebracht. Wij kunnen alleen maar hopen dat dit goed afloopt. Wij wensen de familie alle kracht en sterkte. Familie Nieuwstad
Jasper (2-6-2009 om 21:36)
Wij zijn rond 15.30 vanaf dit park weer richting huis vertrokken na een fijn pinksterweekend en hoorden dit verschrikkelijke nieuws van de achterblijvers. Heel veel sterkte aan alle betrokkenen!!
Berebotje (2-6-2009 om 10:36)
Iedereen veel sterkte toegewenst met dit ongeluk, wat hopelijk enigszins goed afloopt!
Ger (1-6-2009 om 22:08)
Alle familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toegewenst
Cookie-instellingen beheren