Overval tankstation in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 08-06-2009, 11.29 uur

Overval tankstation in Opsporing Verzocht
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - Het programma Opsporing Verzocht besteedt deze week aandacht aan de overval op een tankstation aan de Laan der Verenigde Naties in Middelburg.

De overval vond plaats op zaterdag 7 februari rond 16.35 uur. Twee mannen overvielen het Esso tankstation aan de Laan der Verenigde Naties in Middelburg. Ze hebben de aanwezige medewerkster met een mes bedreigd en zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. 

De daders komen rond 16.15 uur aanlopen en wachten naast het tankstation voor de toenmalige Hubo bouwmarkt een rustig moment af. Wanneer er rond 16.35 uur even geen klanten zijn, komen zij in actie. Na rustig de zaak te zijn ingelopen, wacht een van de daders bij de deur en bedreigt de ander de medewerkster achter de kassa met een mes. Wanneer hij het geld uit de kassa heeft gegraaid, rennen de daders de tankshop uit en vluchten in de richting van de wijk Griffioen.

Van deze overval zijn bewakingsbeelden gemaakt. Deze beelden zullen getoont worden in de uitzending.

De uitzending van Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond om 21.50 uur uitgezonden op Nederland 1. Woensdag om 10.05 uur is er een herhaling op Nederland 2.

Zie ook:
- Tankstation Middelburg overvallen (07-02-2009)Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (9-6-2009 om 14:44)
Ja, dat is allemaal waar... ik zou ook geen details meer kunnen bedenken na zo een lange tijd. Gelijk alle gegevens die bekend zijn vrijgeven lijkt mij dat daar de meeste "getuigen" binnen enkele dagen op reageren erna begint de twijfel van hoe zat het ook al weer.
Ja-Ja (9-6-2009 om 08:46)
Dat er vaak niet snel genoeg een dader[s] word gepakt ligt ook aan de Lakse/Hoogmoedige houding van politie etc. Na overval direct type/kleur/ kent. auto vrijgeven. En ook,sorry hoor,de huidskleur /taal en kleding van daders vrij geven. Via regionale media. Komt nu pas op tv.
Vonck (8-6-2009 om 16:11)
Wanneer gaat de politie eens starten met het direct verspreiden van een dader signalement. Nu komt zo'n zaak pas na 4 maanden op tv. Het is bekend dat velen deze site bezoeken, maak daar dan ook gebruik van. Wellicht waren de daders in deze zaak dan al gevonden. Of was het onderzoek al verder.
Piet (8-6-2009 om 12:16)
Dit moeten ze maximaal twee weken na het misdrijf doen, nu weet toch bijna niemand meer waar hij was in februari!! Wel goed dat ze er aaqndacht aan besteden, maar in mijn ogen moet zoiets veel eerder gebeuren. Owja, en als ze zo iemand pakken, zet hem maar een jaartje of 20 vast.