Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Diverse diefstallen in Zeeland

Toegevoegd: 19-06-2009, 16.37 uur
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - Tussen woensdagavond en vanmorgen zijn er op diverse plekken in Zeeland goederen ontvreemd.


In Middelburg is er tussen woensdagavond 22.30 uur en donderdagochtend 09.30 uur ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan het Nieuwerkerckeplein in Middelburg. Uit de auto zijn gereedschappen met onbekende waarde weggenomen. De auto is opengebroken. Het totale schadebedrag is onbekend.

Vanaf een terrein aan de industrieweg in Terneuzen is er tussen donderdagochtend 08.00 uur en vrijdagochtend 10.00 uur een haspel met daarop elektriciteitskabel weggenomen. De haspel met kabel heeft een waarde van enkele duizenden euro's.

Donderdagavond tussen 18.30 uur en 20.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Plantage in Bruinisse. Uit de woning zijn enkele honderden euro's en sieraden met een waarde van honderden euro's weggenomen. Er is een raam geforceerd. Ook hier is het totale schadebedrag onbekend.

Vanaf een bedrijfsterrein aan de Westelijke Schelderijnweg is tussen donderdag 17.30 en vrijdag 06.00 uur een mini shovel gestolen. De shovel, een Caterpillar Cat 226 van circa 2500 kilo, werd weggenomen vanaf een loskade langs het kanaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750