Weerbericht:
Vooral in het noorden af en toe (mot)regen. Zaterdag overdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobiliste rijdt muurtje omver

Toegevoegd: 19-06-2009, 16.38 uur
Automobiliste rijdt muurtje omver
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - Op het Bodenplein heeft vanmorgen rond 11.45 uur een 70-jarige vrouw uit Leersum met haar auto een stenen muurtje omver gereden.


Haar auto kwam vervolgens anderhalve meter lager tot stilstand tegen de stoep voor een bloemenzaak in de Wijngaartstraat. De 70-jarige vrouw en haar zus zaten op het moment dat de politie arriveerde, bij te komen in de bloemenzaak.

De muur aan het Bodenplein is over een lengte van ongeveer 10 meter vernield. Door de gemeente zijn ter plaatse hekken gezet ter beveiliging.

De vrouwen bleken geen verwondingen te hebben. De auto raakte wel beschadigd in is afgetakeld door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jelmar (23-6-2009 om 10:14)
Even langs bij pearl ? Juist daarom moeten ouderen mensen voor hun rijbewijs gekeurt worden. Iedereen zegt wel die jongeren maar ze mogen ook wel is naar de ouderen kijken !