Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten later motregen. Dinsdag in het westen mistig
Verkeersinformatie:
Geen files

Schotse Hooglander valt man aan

Toegevoegd: 28-06-2009, 20.46 uur
Schotse Hooglander valt man aan
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - In een natuurgebied in Sint Philipsland is vanmiddag een man aangevallen door een Schotse Hooglander.

De man had een kalf geaaid en daarop had de stier de man aangevallen en in de lucht gegooid. Gelukkig ging het dier er daarna direct vandoor. De man had echter diverse verwondingen opgelopen en moest door de hulpdiensten worden afgevoerd.


Dat laatste bleek echter niet zo'n gemakkelijke klus. Het slachtoffer lag midden in natuurgebied 'Slikken van de heen', ongeveer 1,5 kilometer van de verharde Campweg. De brandweer en de ambulancedienst moesten door het natuurgebied om de man naar een ambulance te brengen.

Het transport vergde veel inspanning van de hulpverleners. Het slachtoffer werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
`Koos (28-6-2009 om 21:12)
Hoe dom kun je zijn. Laat die beesten toch met rust... Sterkte aan de stier
Piet (28-6-2009 om 21:09)
Inderdaad Leo. Mijn eerste gedachte was ook dat de heli hier ingezet had kunnen worden.
Leo (28-6-2009 om 21:04)
Misschien ligt het aan mij, maar de helicopter is al heel lang geleden uitgevonden..... Hopelijk gaat het met het slachtoffer snel beter.
Ron (28-6-2009 om 21:01)
Beterschap! De koe beschermde alleen haar kroost, een volkomen natuurlijk gedrag. Volgende keer meer afstand houden.
Sabi (28-6-2009 om 21:01)
Erg vervelend voor deze meneer. Maar zo zie je maar laat die beesten gewoon met rust, zeker nu zij kalveren hebben. Hoop dat ze hierdoor niet verplaatst worden of zo want dat is helemaal niet nodig.
Cookie-instellingen beheren