Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder mishandeld bij Kapelle

Toegevoegd: 14-07-2009, 09.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Maandagavond rond 20.30 is op de Vierwegen in Kapelle een motorrijder mishandeld.

De man is door een aantal personen afkomstig uit twee voertuigen op straat mishandeld. De aanleiding was een onenigheid bij een verkeerssituatie. Diezelfde avond is ook aangifte gedaan door de tegenpartij van de 46-jarige motorrijder uit de gemeente Borsele, t.w. door twee inwoners van Kapelle van 17- en 22 jaar. Zij deden aangifte van mishandeling en ook van vernieling van een personenauto.


De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt personen die getuigen waren van dit conflict contact op te nemen via 0900-8844 of via de politiebureaus in Goes of Kapelle.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (15-7-2009 om 18:14)
Hellaas heb ik niet alles gezien, maar dat wat ik heb gezien was beslist reden genoeg om de hulpdienst in te schakelen . Naar mijn mening zijn er andere manieren om iemand te overmeesteren en naar miijn mening was dit ZINLOOS geweld.
M (15-7-2009 om 18:12)
@ Sanne, Neem de kritiek die je krijgt niet te zwaar op hoor.. Al die gasten die beweren de beste stuurlui aan wal te zijn hebben GEEN idee hoe de situatie was.. IK was die man die 112 aan het bellen was.. Niet echt een situatie om te zeggen di varkentje was ik wel ff.
Dineke (15-7-2009 om 17:40)
En eh.... wat is het nut van deze "discussie" ???
Truuske (15-7-2009 om 10:36)
Beste sanne, heb jij ook de kleine jongen naast de auto zien liggen gewond ?? die zit al twee dagen thuis van de pijn!! het zal je kind maar zijn. bedankt mensen voor de sympatie voor dit slachtoffer!!!
Zoop (15-7-2009 om 10:29)
@ sanne, je hebt wel gelijk dat je zelf niet meedoet, maar als iedereen doorrijd en niemand belt weet de politie ook van niets is het niet ? en als ze een van uw kinderen mishandelen ? wat zou u er van denken als iedereen wegloopt en hem dood laten trappen. ? ook u hebt een verantwoording..
Zoop (15-7-2009 om 10:25)
Mark, moniek en sanne rijden dus gewoon snel door en doen dan of er niets aan de hand is ? geen telefoontje of een melding bij de anwb paal daar ? geen getuigenis op het buro ?
Cookie-instellingen beheren