Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten later motregen. Dinsdag in het westen mistig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden door spookrijder M'burg

Toegevoegd: 22-07-2009, 17.04 uur
Gewonden door spookrijder M'burg
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een frontale aanrijding op het Groene Woud in Middelburg zijn woensdag twee personen gewond geraakt.


Rond 13.35 uur kwamen ter hoogte van de Albert Heijn-supermarkt frontaal met elkaar in botsing. Vermoedelijk gebeurde dat toen één van de voertuigen door nog onbekende oorzaak op verkeerde wegvlak terecht was gekomen.

Twee personen raakten gewond. Een 24-jarige man uit Zierikzee en een 20-jarige Middelburger werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is nog niets bekend.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de botsing. De uitslagen zijn nog niet bekend. Van de spookrijder is een bloedproef afgenomen. Volgens de politie bestond het vermoeden dat de man wellicht (te veel) alcohol gad genuttigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anti sceptisch (25-7-2009 om 23:06)
@sceptisch, wat een vreselijk rare aannames, drugs, alcohol en dat allemaal zonder onderzoek. Een beetje terughoudendheid als je geen kennis hebt mag ook wel
Vonck (24-7-2009 om 21:50)
Sceptisch... Tegenwoordig kan alles.. Ze doen toch niks tegen die mannetjes
Division (23-7-2009 om 10:23)
Oef..hoe krijg je het voorelkaar om daar tegen de richting in te rijden. het is zeker een flinke klap geweest aangezien de auto's daar iets harder rijden dan toegestaan..
Sceptisch (23-7-2009 om 09:33)
Wellicht dat de tevens een onderzoekje kunnen uitvoeren hoe deze kullekes zulke auto,s kunnen betalen(dr.gskoerriers? en wellicht was eentje onder invloed)
Sander (22-7-2009 om 23:54)
Door zo ongeluk staat wel heel middelburg vast n75 moet snel weg zijn
Cookie-instellingen beheren