Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand op kruising Arnemuiden

Toegevoegd: 11-11-2009, 23.35 uur
Felle brand op kruising Arnemuiden
Door: Manfred Berrevoets
ARNEMUIDEN - Op een kruising in Arnemuiden heeft woensdagavond enige tijd brand gewoed. Onbekenden hadden enkele autobanden in brand gestoken.


De melding kwam rond 20.40 uur binnen bij de brandweer. Het vuur woedde midden op de kruising waardoor het verkeer enige hinder ondervond.

De brandweer heeft de brand geblust en het wegdek gereinigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rmu (17-11-2009 om 20:01)
Het is normaal er er zijn oudere mensen die dit leuk vinde er heeft niemand last van het hoort bij arnemuiden en als je er zelf niet woont waar heb je dan last van heb je niks te doen achter je pc en zomaar ergens over klagen
Colijnsplaat (13-11-2009 om 21:23)
Kom iedereen ze mogen toch wel lol hebben wat kost inderdaad de koningin die dag.alles wordt al afgepakt hier voor jong en oud. nogmaals laat ze ook eens lol hebben.
Piet (13-11-2009 om 17:10)
Rustig jongens en meiden, het zijn maar een paar autobandjes. Laten we niet alles over 1 kant scheren..Er gebeuren wel ergere dingen. (Heel het jaar door; overvallen, diefstallen, geweld etc)
Hart voor arnemuiden (13-11-2009 om 15:34)
Er zijn wel ergere dingen dan dit brandje die paar autobandje,s altijd oordeel over arnemuiden ! overal gebeurd wel ns wat hoor !! niet aleen eremuu ,, yerseke ken er ook wat van hoor ! bommen plaatsen en zoo laat eremuu toch lekker hun ding doee !
Coen (13-11-2009 om 13:17)
Wat zijn jullie een stelletje zijkwijven zeg.... Waar maken jullie je druk om? Om die paar brandjes enzo met oudjaar.... Kijk is naar jezelf of jij nooit iets gedaan heb... Loop in ieder geval niet zo kinderachtig op elkaar te zeiken.....
Middelburger (12-11-2009 om 22:23)
@ arnemuidenaar heb je helemaal gelijk in. niet meteen een stempeltje drukken ;-)
Cookie-instellingen beheren