Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Poging van beroving in Oostburg

Toegevoegd: 12-02-2010, 11.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - Een onbekende man heeft woensdag rond 15.30 uur en 71-jarige vrouw uit Oostburg geprobeerd te beroven van haar tas.


De vrouw liep samen met haar echtgenoot van de Markt in de richting van de Destombestraat. De vrouw had haar tas aan haar arm hangen. Van hun achterkant naderde een jongeman die, bij het passeren van de vrouw, heel hard aan de tas van de vrouw trok. Omdat zij haar tas heel stevig vasthield is de beroving die de jongeman gepland had, niet gelukt.

De jongen zette het hierna hard op een lopen. De echtgenoot aarzelde geen moment en rende achter de jongen aan. Hij raakte de jonge berover kwijt, maar zag nog wel dat hij weer terug liep in de richting van de Markt.

De politie zoekt getuigen van deze poging tot beroving. Door het echtpaar is namelijk aangifte gedaan en de politie wil deze zaak graag oplossen. Getuigen kunnen zich melden bij de politie in Oostburg, of bellen met telefoonnummer 0900-8844.

Een signalement van de verdachte luidt: Hij is ongeveer 1.95 meter lang, was gekleed in een grijze broek, een blauw jack en een blauwe muts. De jongeman is ongeveer 18 of 19 jaar oud en heeft een blanke huidskleur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Christina (12-2-2010 om 14:43)
Begin het nu hier ook al Alles wat de jeugd ziet op TV doen ze na En ik ben voor strenge straffen zodat ze het niet eens meer in de kop halen .bureau halt is een lachertje ik hoop dat ze hem snel bij zijn kladden pakken Ik vind het zorgelijk voor de streek.
Cookie-instellingen beheren