Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele lichte bui
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Zeven gewonden bij ongeval

Toegevoegd: 14-02-2010, 17.29 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
WISSENKERKE - Bij een ernstig verkeersongeval op de Oost Westweg ter hoogte van Wissenkerke zijn zondagmiddag zeven personen gewond geraakt. Één van de slachtoffers is een 2-jarig meisje uit Helvoirt.


Het ongeval, waarbij twee personenauto's betrokken waren, vond rond 16.30 uur plaats. Een auto met daarin twee jongens, waaronder een 18-jarige man uit de gemeente Noord Beveland, kwam uit de richting van Geersdijk. Op de kruising kwamen de jongens in botsing met een auto die vanuit de richt van Goes naar Kamperland reed. In deze auto zaten een echtpaar, een 31-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Helvoirt, met hun 2-jarige dochtertje en de grootouders, een 59-jarige man en een 58-jarige vrouw beide afkomstig uit Tilburg.

Door de botsing belandde de auto van het gezin in een bevroren sloot. De jongens kwamen na een keer te zijn getold tot stilstand tegen de middenberm. De 18-jarige man is per traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis. De andere inzittenden zijn verspreid over diverse ziekenhuis behandeld aan hun verwondingen.

De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan naar de toedracht van de botsing. De oorzaak is op dit moment nog niet bekend. Over de exacte toestand van de gewonden bestaan eveneens geen duidelijkheid. De weg is niet afgesloten geweest voor het verkeer, de politie heeft het verkeer over de andere rijbaan geleid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (15-2-2010 om 16:18)
Inmiddels is het 18 jarige slachtoffer overleden, en of het nou gevaarlijk, stom, of weet ik het wat is, het blijft vreselijk om dit als ouders, vrienden, bekenden mee te moeten maken! Veel sterkte voor de nabestaanden!
Maria (15-2-2010 om 16:18)
Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte!
V/d bok (15-2-2010 om 15:53)
Als ik zo bekijk zou een rotonde inderdaad de beste oplossing zijn hebben we op de N57 ook gekregen is eerst effe wennen maar het is wel een uitkomst hoor voor alle betrokkenen veel sterkte.
Anoniem (15-2-2010 om 14:24)
Rust zacht Perry,
Kenny (15-2-2010 om 14:13)
Die weg die is egt gevaarlijk ze moeten gewoon een rotonde neerzetten
Schoolgenoot (15-2-2010 om 13:29)
Mijn condoleances en enorm veel sterkte aan de nabestaanden! Wel beetje respectloos wel om hier over die weg te gaan zeuren als je het mij vraagt..
Cookie-instellingen beheren