Weerbericht:
Vanochtend vooral in het zuiden wat regen, vanmiddag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Zeven gewonden bij ongeval

Toegevoegd: 14-02-2010, 17.29 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
WISSENKERKE - Bij een ernstig verkeersongeval op de Oost Westweg ter hoogte van Wissenkerke zijn zondagmiddag zeven personen gewond geraakt. Één van de slachtoffers is een 2-jarig meisje uit Helvoirt.


Het ongeval, waarbij twee personenauto's betrokken waren, vond rond 16.30 uur plaats. Een auto met daarin twee jongens, waaronder een 18-jarige man uit de gemeente Noord Beveland, kwam uit de richting van Geersdijk. Op de kruising kwamen de jongens in botsing met een auto die vanuit de richt van Goes naar Kamperland reed. In deze auto zaten een echtpaar, een 31-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Helvoirt, met hun 2-jarige dochtertje en de grootouders, een 59-jarige man en een 58-jarige vrouw beide afkomstig uit Tilburg.

Door de botsing belandde de auto van het gezin in een bevroren sloot. De jongens kwamen na een keer te zijn getold tot stilstand tegen de middenberm. De 18-jarige man is per traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis. De andere inzittenden zijn verspreid over diverse ziekenhuis behandeld aan hun verwondingen.

De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan naar de toedracht van de botsing. De oorzaak is op dit moment nog niet bekend. Over de exacte toestand van de gewonden bestaan eveneens geen duidelijkheid. De weg is niet afgesloten geweest voor het verkeer, de politie heeft het verkeer over de andere rijbaan geleid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (15-2-2010 om 12:02)
Ik las net de reactie hier ook over een rotonde en een viaduckt maar ik denk dat de goedkoopste oplossing is de kruising minder ver van te voren aan de kant van geersdijk overzichtelijk te maken door aan plant van beplanting dan ben je gouwer genijgt om vaart te minderen om te kijken.
Oplettende bestuurder (15-2-2010 om 11:16)
Word altijd zo moe van die reactie's. Waarom moet daar gelijk alles op de schop, het is daar een overzichtelijke kruising, dus gewoon goed opletten voor je een handeling verricht net zoals bij elk kruispunt!!?
J. (15-2-2010 om 09:41)
Waarom toch altijd eerst oordelen over wat de oorzaak zal zijn, hard rijden enz. wacht eerst de onderzoeken af en dan pas oordelen!! deze mensen hebben juist steun nodig in plaats van in één keer veroordeeld worden, het is al erg genoeg.. ik wens de betrokkenen en hun familie enz heel veel sterkte
Kees (15-2-2010 om 09:14)
@Hans, De n57 tussen Brielle en Stellendam kent 4 rotondes. Ook een 100 km/w.
Man (15-2-2010 om 07:52)
@koopman. Zelden fout???? op dit kruispunt zijn vele ongelukken geweest , ik schat dat er al minimaal 10 dodelijke slachtoffers zijn te betreuren geweest. Laatste jaren zijn er inderdaad minder geweest na het weghalen van de inhaal stroken. Het blijft triest sterkte iedereen.
Kenneth (14-2-2010 om 23:11)
Perry, rust zacht kerel.
Cookie-instellingen beheren