Weerbericht:
Vandaag en morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeven gewonden bij ongeval

Toegevoegd: 14-02-2010, 17.29 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
WISSENKERKE - Bij een ernstig verkeersongeval op de Oost Westweg ter hoogte van Wissenkerke zijn zondagmiddag zeven personen gewond geraakt. Één van de slachtoffers is een 2-jarig meisje uit Helvoirt.


Het ongeval, waarbij twee personenauto's betrokken waren, vond rond 16.30 uur plaats. Een auto met daarin twee jongens, waaronder een 18-jarige man uit de gemeente Noord Beveland, kwam uit de richting van Geersdijk. Op de kruising kwamen de jongens in botsing met een auto die vanuit de richt van Goes naar Kamperland reed. In deze auto zaten een echtpaar, een 31-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Helvoirt, met hun 2-jarige dochtertje en de grootouders, een 59-jarige man en een 58-jarige vrouw beide afkomstig uit Tilburg.

Door de botsing belandde de auto van het gezin in een bevroren sloot. De jongens kwamen na een keer te zijn getold tot stilstand tegen de middenberm. De 18-jarige man is per traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis. De andere inzittenden zijn verspreid over diverse ziekenhuis behandeld aan hun verwondingen.

De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan naar de toedracht van de botsing. De oorzaak is op dit moment nog niet bekend. Over de exacte toestand van de gewonden bestaan eveneens geen duidelijkheid. De weg is niet afgesloten geweest voor het verkeer, de politie heeft het verkeer over de andere rijbaan geleid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (14-2-2013 om 16:49)
Het is nu 3 jaar geleden dat je ons verliet. We missen je allemaal. Rust zacht Perry..
Gewoon ik (16-2-2010 om 22:34)
Sterkte voor de nabestaanden, voor nu en vooral voor de toekomst.. Mensen let op wat je zegt, wellicht zullen nabestaanden dit ook lezen en hoe zwaar zal het voor hun zijn om deze reacties te lezen.. Ze zoeken nog steeds getuigen dus ga niet speculeren over wat er gebeurd zou kunnen zijn!
Peelander (15-2-2010 om 19:12)
Triest blijft een ongeluk altijd. Maar laten we eerlijk wezen,het was een menselijke fout . Mensen maken fouten ook in het verkeer helaas. Maar in mijn ogen is de kruising zelf veilig. Overzicht heb je daar genoeg. Eerlijk is eerlijk, niet meteen schuld doorschuiven naar de wegbeheerder.
Hans (15-2-2010 om 17:41)
Sterkte en nog eens sterkte maar ik vraag mij af hoeveel doden nog voor dat er een rotonde komt mvg hans
Derk (15-2-2010 om 17:40)
Deze weg heeft ook al een rotonde om naar Goes of Zierikzee af te slaan. Bij Wissenkerke zou dat zeker geen kwaad kunnen. Graag ook een fietserstunnel erbij, want rotonde met auto's+fietsers is ook niet echt veilig op zo een weg.
Annemie (15-2-2010 om 17:28)
Hallo allemaal, ik vind echt vereselijk wat er gebeurt is. ik leef mee met jullie veel sterkte, kom er snel boven op
Cookie-instellingen beheren