Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw mishandeling in nollebos

Toegevoegd: 03-03-2010, 11.22 uur
Door: Danielle Gillesse

VLISSINGEN - Dinsdagmiddag is in het Nollebos in Vlissingen een 56-jarige Vlissingse vrouw door een onbekende man mishandeld.


De vrouw was met haar hond in het nollebos aan het wandelen toen de hond op een puppy af rende en begon te grommen. De baas van de puppy werd boos en trapte naar de hond van de vrouw. Zij gaf de man een klap tegen zijn borst, waarna de man de vrouw enkele keren schopte.

De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling.
 
Zie ook:
- 24/02/2010: Bejaarde mishandeld in Nollebos


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (3-3-2010 om 15:49)
In dit verhaal is zowel vrouw als man fout bezig. mannnen zijn sneller aggresiever, maar de vrouw begon wel met slaan. En dan is het logisch als zij klappen terug krijgt. Ze moet haar hond niet laten grommen naar puppý''s logisch dat de eigenaaar van de pup zo reageerde!!
Kenau Hasselaar (3-3-2010 om 14:37)
Ja, ik heb maar een hond genomen want dan kom ik nog eens buiten en zo kom je ook eerder in contact met andere mensen.
Vlissingse (3-3-2010 om 14:22)
Volgens mij is de titel van dit artikel verkeerd,"vrouw valt man aan" hoort het volgens mij te zijn.Als een hond mijn pup zou willen grijpen dan zou ik die ook wegschoppen.
Ikke (3-3-2010 om 14:16)
Weer al in het nollebos. Kzal er niet meer naar toe gaan. het is misschien dezelfde persoon?? Laat een hond die man maar bijten. Dan zal hij wel anmders piepen.
Vaisonne (3-3-2010 om 14:14)
Weer een typische actie...... Die mevrouw hoort te weten dat een volwassen hond NOOIT gromt, bijt enz, tegen een pup. HAAR hond was dus echt wel fout. De puppy-eigenaar heeft ws te bang gereageert maar dat is geen vrijbrief om maar te schoppen.
Terneuzen (3-3-2010 om 13:56)
Eigen schuld hoor mevrouw! moet jij maar eerst met je handen van die meneer afblijve en als je hondje zo gromt naar die pup vind ik het niet gek dat die man zijn pup wil beschermen! tegenwoordig worde ze vaak doodgebeten door n andere hond!gaat ze nog aangiften doen ook tegen die meneer.belachelijk
Cookie-instellingen beheren