Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 40 km

Opnieuw mishandeling in nollebos

Toegevoegd: 03-03-2010, 11.22 uur
Door: Danielle Gillesse

VLISSINGEN - Dinsdagmiddag is in het Nollebos in Vlissingen een 56-jarige Vlissingse vrouw door een onbekende man mishandeld.


De vrouw was met haar hond in het nollebos aan het wandelen toen de hond op een puppy af rende en begon te grommen. De baas van de puppy werd boos en trapte naar de hond van de vrouw. Zij gaf de man een klap tegen zijn borst, waarna de man de vrouw enkele keren schopte.

De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling.
 
Zie ook:
- 24/02/2010: Bejaarde mishandeld in Nollebos


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (3-3-2010 om 18:42)
Doet die man dan ook aangifte van mishandeling? de vrouw sloeg eerst. ik vind dit nou niet echt mishandeling, onder mishandeling versta ik iemand die knock-out geslagen wordt.
MotoRob (3-3-2010 om 18:04)
Als die mevrouw geen controle over haar hond heeft, kan ze hem maar beter aangelijd houden. En die man vind ik maar een mietje, als je niet eens een klap tegen je borst van een vrouw kan verdragen...
Kort lontje (3-3-2010 om 17:06)
Allebei een kort lontje?? Wat mij betreft mogen honden alleen maar aan de lijn rondlopen. Het is zo vaak gedonder met die beesten! En owh wee als je een trap naar zo'n grommend mormel geeft.
Ricky (3-3-2010 om 16:56)
Kunnen we nog wel rustig met de hond in het nollebos lopen zonder dat er agressieve hondenliefhebbers gaan meppen? Dagelijks genieten baasjes en honden van hun uitje, laat dat a.u.b. zo blijven.
Vlissinger (3-3-2010 om 16:17)
Zo iets is vorige week toch ook al gebeurd in het Nollebos, alleen toen met een bejaarde vrouw en een onbekende man?
Mar (3-3-2010 om 15:50)
Wie is er hier nou begonnen! Je hond onder controle houden is misschien ook een optie.
Cookie-instellingen beheren