Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs kwijt na ongeluk onder invloed

Toegevoegd: 06-03-2010, 17.34 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - Vrijdagavond rond 22.00 uur vond er op de Molendijk in Yerseke een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.

Een 32-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal reed over de Molendijk, komende uit de richting van Yerseke en gaande in de richting van de Rijksweg A58. In een scherpe bocht naar rechts kwam de vrouw, door onbekende oorzaak, op de rijstrook voor tegemoet komend verkeer terecht. Hierdoor ontstond een aanrijding met de haar tegemoet komende 75-jarige automobilist uit Yerseke.

Beide auto's raakten aan de linker voorzijde beschadigd. Uit ademanalyse bleek dat de vrouw uit de gemeente Reimerswaal ruim 3,3 maal teveel had gedronken.

Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moortje (7-3-2010 om 17:32)
Gewoon geen rijbewijs meer geven aan zulk soort mensen ben zelf door drankrijder een familielid verloren geen uitbetaling door verzekering wel het dubbele voor het slachtoffer sterkte voor het slachtoffer
Zoop (7-3-2010 om 14:30)
Verplicht opsluiten en laten afkicken.
Vlissinger (7-3-2010 om 06:46)
Goedzo, mensen die drinken en gaan rijden verdienen geen rijbewijs! helaas krijgt ze dit simpelweg na een paar maandjes gewoon weer terug. ik hoop dat haar verzekering niet uitbetaald vanwege de drank, laat haar maar betalen!
Cookie-instellingen beheren