Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Realistische rampenoefening brandweer

Toegevoegd: 20-03-2010, 20.46 uur
Foto 2 van 12

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kurby koppejan (23-3-2010 om 16:49)
Heel goede oefening, heel echt na gespeeld, mijn broertje is sochtens daar nog bolussen wezen brengen, en toen waren ze "de ramp" aan het klaarmaken, nogmaals een goede oefening!!!!!
Brandweerman (22-3-2010 om 17:29)
Beste Zoop, de volgende keer als je nog eens een opmerking maakt, denk dan eens dat deze oefening misschien wel een naaste van je kan redden door goede getraind heid van de brandweer... . Volgende keer nadenken voordat je onzin gaat blaten. Je rijdt zelf ook in een auto denk ik?
Prima (22-3-2010 om 17:15)
@zoop.. wat een opmerking zeg.. waar gaat het nou om?? om de veiligheid in goede hand te blijven houden of om het mileu?? hoeveel branden zijn er wel niet op een dag??
Bram (22-3-2010 om 15:30)
@\zoop: jij hebt ook een windmolen in je tuin staan zonnepanelen op je dak en filtert je eigen regenwater, een eigen moestuin en klein boerderijtje met dieren voor eigen consumptie zodat je geen producten van de maatschappij nodig hebt. maar zelfs dan heb je de brandweer nodig. goed werk
Nachtwerker (22-3-2010 om 15:07)
Prima dat de brandweer oefent, dat zou vaker moeten gebeuren, vindt het geweldig wat ze doen! @ Ineke: ik ben idd gered door de brandweer uit mijn huis.Dan ben je echt blij dat ze er zo snel zijn, anders had ik dit hier niet kunnen typen.. Ben ze nog steeds dankbaar dat ik leef.
Hippo (22-3-2010 om 13:09)
Mekker toch niet altijd zo over dat milieu,zo gauw je zelf de mensen nodig hebt die je kunnen helpen, ben je maar wat blij dat ze flink geoefend hebben.
Cookie-instellingen beheren