Weerbericht:
Bewolkt en eerst perioden met regen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen vast op Schroeweg

Toegevoegd: 05-04-2010, 15.07 uur - Update: 05-04-2010, 17.40 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een vastgereden vrachtwagen zorgt momenteel voor extra drukte op en rond de Schroeweg in Middelburg.


Een Belgische trucker reed rond 14.30 uur met zijn voertuig rechts in de berm. Het gevaarte kon met geen mogelijkheid meer op eigen kracht uit de zachte grond komen en daarom is een bergingsbedrijf ingeschakeld om de vrachtauto weer op de weg te trekken.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet duidelijk. Voorlopig is één rijbaan van het gedeelte tussen Hotel Arneville en de kruising bij de McDonald's deels afgesloten voor het verkeer. De gemeente Middelburg heeft een pijlwagen ingezet om weggebruikers langs de gestrande truck te leiden. Rond 17.45 uur was de weg nog steeds deels gestremd.
 
Op 9 februari zat op nagenoeg dezelfde locatie ook al een truck vast.

Zie ook:
- Schroeweg dicht vanwege vastzittende truck (09-02-2010)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (6-4-2010 om 20:24)
Beste @natas: Ik hoef geen dag mee, ben in het bezit van alle rijbewijzen en alle instructiebewijzen. weet dus heel goed waar ik over praat. Mensen moeten gewoon eens bezig zijn met autorijden wanneer zij in de auto zitten en alle andere zaken achterwege laten.
Vlissingse chauffeur (6-4-2010 om 08:16)
De wegen worden steeds smaller en onduidelkijker,ook word een vrachtauto niet gauw gewaardeers,maar levert wel u goederen en derg.een vrachtauto is geen auto,daarmee kunje het niet mee vergelijken,de berm kan funest zijn!!!!
Natas (6-4-2010 om 08:13)
Beste middelburger,als auto mobilisten zich bezig houden met autorijden, vrachtautochauffeurs zijn vakbekwaam en zijn degelijk bezig met vrachtauto rijden,wil je anders een dag mee,dan praatje anders,want een chauffeur maakt heel de dag genoeg mee,automobilisten die rare capriolen uithalen,
Jootje (5-4-2010 om 21:58)
Het zal toch wel ergens aan liggen dat hier al voor de tweede keer een vrachtwagen stand.... en heb er vorige maand ook een auto vast zien staan! wel vervelend dat het net op zo'n drukke dag is!
Ramptoerist (5-4-2010 om 21:46)
Ik heb de bergers van kuzee bezig gezien en hoorde van hun dat het hier om een uitgestelde berging ging. Het aanbod van verkeer was deze middag zo groot dat de wegen naar de a58 de stroom vakantiegangers anders niet aankon. Die jongens hebben hem keurig geborgen, echt vakwerk.
Voorbijrijder (5-4-2010 om 20:34)
Het is nu 20:33, de truck staat er nog steeds
Cookie-instellingen beheren