Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij overval Renesse

Toegevoegd: 13-04-2010, 21.20 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Bij een overval op een woning aan de Hogezoom in Renesse is maandagavond een man gewond geraakt. Er is een bedrag van enkele honderden euro's buitgemaakt.


De overvallers, drie personen in totaal, belden rond 21.45 uur aan bij de 80-jarige man en zijn 75-jarige vrouw. De man opende de deur waarop het trio de woning direct en met geweld binnenkwamen.

De man en de vrouw zijn, nadat de drie personen weer weg waren, ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht. De man is met hoofdletsel doorverwezen naar de HAP. De politie heeft ondertussen een buurtonderzoek gedaan en is druk bezig met verder onderzoek.

Mensen die rond die tijd in de omgeving van de woning iets ongewoons hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (13-4-2010 om 23:05)
Stoer hoor... Een ouder echtpaar overvallen. Diep triest dit soort mensen
No nothing (13-4-2010 om 22:56)
Gaan een rot leven te gemoet. ze kunnen niks hebben dollars in hun ogen en kiezen ervoor dit bij oude mensen weg te halen nou mensen wat ben je dan? zwak en zwakke die gaan?
No balls (13-4-2010 om 22:55)
Eerst kijken owja zeer oud een geen tegenstand oke aan bellen en pakken. wat is dit? een hoopje elende die zwak zijn en het leven niet waard zijn. ziellig zwak en ......niks meer stumpers. deze mensen 1/2
Karel (13-4-2010 om 22:03)
Triest dat je dit soort berichten steeds vaker tegenkomt! Veel sterkte voor de slachtoffers want zo iets gaat je niet in de koude kleren zitten. Hangen daar geen camera's? Dat is toch de straat waar veel uitgaans gelegenheden zitten?
Cookie-instellingen beheren