Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

Overval op woning in Vlissingen

Toegevoegd: 05-05-2010, 01.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een gewapende overval op een woning in Vlissingen is dinsdagavond een 72-jarige Vlissinger gewond geraakt.

Onbekenden drongen de woning aan de Mesdaglaan rond 22.40 uur binnen. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld wil de politie niet zeggen, wel is duidelijk dat er geld in buitgemaakt. Gelijk na de overval is de politie massaal een zoektocht gestart. Hierbij werd onder andere een politiehond ingezet.


Een ambulance is ter plekke geweest om het slachtoffer te behandelen aan zijn verwondingen. De man raakte licht gewond en hoefde niet maar het ziekenhuis. De technische recherche heeft een uitgebreid sporenonderzoek uitgevoerd in en rond de woning. Er zijn inmiddels getuigen gehoord door de politie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thony (6-5-2010 om 12:19)
Sterkte voor de man. Ik doe al jaren nooit meer open als er gebeld wordt. Soms kijk ik boven uit het raam en ken ik degene niet doe ik ook niet open. Iedereen zou dit moeten doen.
Sjaak (6-5-2010 om 09:32)
Het gaat om de buit daar denk je aan niemand denkt ook aan jou maag of die volzit ofniet .. en buit is er gemaakt eh
Buurtbewoner (5-5-2010 om 18:21)
Triest!!! sterkte voor het slachtoffer!! een buurbewoner
Desitter (5-5-2010 om 15:53)
Triest en nnog eens triest savonds niet meer open doen maar ja overdag gebeurt het ook er loop ook van alles rond in die wijk gelukkig zijn er nu in de brandgang afsliutbare poorten die bijna iedereen SLUIT BIJ HET KOMEN EN GAAN.
Onbekend (5-5-2010 om 13:23)
Sterkte voor de man die het is overkomen,is ozo dicht bij mij huis,echt veilig voel ik me hier niet meer wat denkje een volle woonwijk met kinderen je druf savonds niet eens meer je hond uit te laten, erg laffe streek,op sluiten die handel
Rianne (5-5-2010 om 11:15)
Wat bezielen die mensen nou eigenlijk, ze weten niet wat ze een ander aan doen. Als ze deze personen pakken gelijk opsluiten en niet meer vrij laten.
Cookie-instellingen beheren