Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man rijdt 86km per uur te hard

Toegevoegd: 03-08-2010, 13.01 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Tijdens een lasercontrole dinsdagochtend op de Sloeweg Noord bij Ritthem werd auto gelaserd die veel te hard reed.


De bestuurder, een 23-jarige man uit de gemeente Terneuzen, die uit de richting van Middelburg kwam en vervolgens de afslag naar de Engelandweg nam, reed met een gecorrigeerde snelheid van 186 kIlometer per uur over deze 100-weg.

Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
NIet alleen op de wereld (4-8-2010 om 06:54)
Je bent niet alleen op de weg, respecteer het overige verkeer ook. Kun je dat niet, dan heeft dat gevolgen. Personen die dit soort acties uitvoeren anders aanpakken. Gelijk een half jaar in voorarrest. Kijken of het nog vaak gebeurd.
Baasje (4-8-2010 om 04:05)
Hard rijden hoeft niet altijd onveilig te zijn. 200 km/h en alleen op de autosnelweg is minder gevaarlijk dan met 80 Km/h bij iemand gaan bumperkleven, of onverwachts van richting veranderen. In de bebouwdekom waar kinderen spelen kan 50 Km/h rijden zelfs gewoon crimineel zijn, maar wel toegestaan!
Minderpreutsopweg (3-8-2010 om 22:03)
Weer een gevalletje van dikke pech, kan gebeuren als je eens serieus haast hebt, dat is het risico. maar om nou gelijk te zeggen dat het crimineel is vind ik nogal wat overdreven.
John (3-8-2010 om 21:43)
Is het risico van te hard rijden, maar vergelijken met crimineel gedrag en TBS, je bent net als de mannen in Den Haag weten het onderscheid tussen criminaliteit en een verkeersovetreding ook niet meer, je word daar zwaarder voor gestraft als iemand neersteken, beroven etc
Jaap verkeer (3-8-2010 om 21:30)
Tjonge wat staan er weer een dappere commentaren van alle heilige boontjes. Tuurlijk is 186 daar veel te hard. maar het zou nuttiger zijn als er vooral in de buurt van scholen op snelheid gecontroleerd zou worden en niet een stuk 4 baans.
Johan (3-8-2010 om 20:01)
Hard rijden is in de nieuwstaat [oostburg] normaal daar kan de overheid geld verdienen
Cookie-instellingen beheren