Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man rijdt 86km per uur te hard

Toegevoegd: 03-08-2010, 13.01 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Tijdens een lasercontrole dinsdagochtend op de Sloeweg Noord bij Ritthem werd auto gelaserd die veel te hard reed.


De bestuurder, een 23-jarige man uit de gemeente Terneuzen, die uit de richting van Middelburg kwam en vervolgens de afslag naar de Engelandweg nam, reed met een gecorrigeerde snelheid van 186 kIlometer per uur over deze 100-weg.

Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arjen (3-8-2010 om 18:53)
Wat een overdreven reactie 'Veilig op weg", zelf zeker nooit te hard gereden? Als u dit wel gedaan had dan had U vast anders gereageerd. Er moet een onderscheid gemaakt worden tussen mensen die wél en niet kunnen rijden. U mag zelf raden bij welke groep U hoort.
Kees (3-8-2010 om 17:55)
Veilig op de weg ga jij lekker buiten spelen met je overdreven commentaar
Speedy gonzales (3-8-2010 om 17:31)
Net of TBS een heilig middel is. Hardrijders zijn niet per defenitie gevaarlijke rijders hoor. Dus om nu de vergelijking te maken met doodslag of terreur is een beetje overdreven. Gewoon zo iemand op eigen kosten uiteraard de anti hufterigheidscurcus laten volgen en daarnaast een flinke geldboete .
Motorfreak (3-8-2010 om 16:52)
Jaja de moraalridders steken weer de kop op! Natuurlijk is het veel te hard maar in plaats van de mensen aan te pakken konden ze ook eens zorgen dat blikken minder hard kunnen rijden, alles wordt maar sneller en aan de andere kant steeds meer zooi op dfe wegen zodat we minder snel kunnen..........!
Veilig op weg (3-8-2010 om 16:33)
Het wordt tijd dat justitie eens onderscheid gaat maken tussen een snelheidsovertreding en crimineel gedrag zoals dit. Zware snelheidsovertredingen dus niet meer onder de verkeerswegenwet maar gewoon behandelen als poging tot doodslag en terreur. TBS zouden ze moeten krijgen de criminelen !
Adri (3-8-2010 om 14:14)
Knap hoor. Bijna wekelijks wordt er iemand op te snel rijden betrapt op die weg en het dan nog zelf ook doen.......... Beetje simpel. Ach ja, beginnend bestuurder waarschijnlijk, dus puntje erbij, fikse bekeuring, proces-verbaal en rijbewijs een tijdje kwijt.
Cookie-instellingen beheren