Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw op scootmobiel mishandeld

Toegevoegd: 09-08-2010, 23.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - Op de Grindweg in Westkapelle is maandag tussen 18.30 en 19.00 uur een 65-jarige vrouw uit de gemeente Veere door een onbekende man enkele keren op het hoofd geslagen.
 
De vrouw reed op haar scootmobiel over het fietspad in de richting van Zoutelande. Uit tegenovergestelde richting kwamen vier fietsers. De vrouw in de scootmobiel gebaarde dat de fietsers een beetje opzij moesten, omdat zij al heel dicht tegen de berm reed.


Echter de fietsers riepen dat de vrouw opzij moest en één van de fietsers zette zijn fiets toen dwars op het fietspad. De vrouw reed met haar scootmobiel tegen de fiets omdat, zoals zij verklaarde: een scootmobiel geen remmen heeft maar afremt op de motor; dus kon zij niet tijdig stoppen.
 
Daarna kreeg zij van de fietser enkele vuistslagen tegen haar hoofd. Daarna reden de vier fietsers weg en de vrouw hield er een flinke hoofdpijn aan over. Zij deed aangifte van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klooriaan (10-8-2010 om 11:32)
Diep en diep triest zulke knuppels, maar het ligt tog echt grootendeels aan de OPVOEDING dus vaders en moeders werk aan het gedrag van U kind in plaats van carriere te willen maken
Peterdw. (10-8-2010 om 10:22)
Even off-topic: Hoezo heeft een scootmobiel geen remmen? Als dat zo is lijkt het me een knap gevaarlijk voertuig op de weg, en mag dat?
Max (10-8-2010 om 10:15)
Zou niet zo moeten zijn gegaan natuurlijk. Als het de vrouw is die ik daar wel vaker tegenkom, kan ik me indenken dat dit voorval niet helemaal eenzijdig is geweest..............
Peter (10-8-2010 om 09:51)
Respect is er niet meer voor ouderen,maar dit was een laffe daad. Mensen die op zo,n rijden hebben meestal wel wat, mijn vader was voor de helft verlamd die hebben ze ook in de sloot geduwd, jammer dat ik er toen niet bij was, de dader heb ik ook nooit meer gevonden. Ik haat zulke mensen
W (10-8-2010 om 09:46)
In wat voor wereld leven wij?Is er dan geen mogelijkheid meer voor respect en een gesprek met elkaar?Ik ken deze mevr,haar scootmobiel is haar vervoer van zelfstandigheid.Mensen die zoiets doen,moeten zich diep schamen en straf krijgen!!
Perry (10-8-2010 om 09:42)
Ik keur het gehele gedrag niet goed, mensen hebben tegenwoordig een veel te kort lontje... Die man moet hier voor worden bestraft, maar vlak die scootmobiels ook niet uit, Ze rijden je voor je sokken in de winkel,markten etc etc. En als je dan verzoek om op te passen moet je niet zeuren.
Cookie-instellingen beheren