Man gewond na duw door ruit

Toegevoegd: 08-10-2010, 14.17 uur

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Schuitvlotstraat in Vlissingen is vrijdag om 03.30 uur een 22-jarige man uit Breda door een ruit geduwd.

Ter plaatse trof de politie de man aan met een diepe snee in zijn nek die behoorlijk bloedde. Een 20-jarige Vlissinger was hem aan het helpen. Ook de bewoonster van een van de andere woningen bood hulp.

De mannen, vrienden van elkaar en enigszins onder invloed van alcohol, verklaarden dat ze waren wezen stappen en daarna wat aan het dollen waren. Hierbij was de 22-jarige door de ruit geduwd.

Ter plekke bleek al dat hij geen slagaderlijke bloeding had, maar hij is toch voor behandeling met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Condor (8-10-2010 om 20:33)
Nou, als ik mijn zorgpremie bekijk en wat mijn baas nog eens inhoud op mijn salaris en dan ook nog eens een groot eigen risico betaal, ga ik er van uit dat de gewonden dat ook heeft, denk ik dat alles wel door de gewonde betaald is? En waarom nu weer klagen over alcohol? We gaan gewoon aan de sap!!
Anneke (8-10-2010 om 16:04)
Gelukkig nu eens geen misdrijf! Jammer dat een geintje zo uit de hand gelopen is.
Anoniem (8-10-2010 om 14:32)
Zo zie je maar weer wat alcohol doet.Wat begint met een geintje eindigt weer met veel kosten zelf laten betalen allemaal.