Weerbericht:
Vrij zonnig, aanvankelijk enkele mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw overleden na ongeluk

Toegevoegd: 26-10-2010, 18.30 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een verkeersongeluk in Goes is vanmiddag een 84-jarige vrouw uit de gemeente Veere om het leven gekomen.

De vrouw werd rond 16.20 uur door een vrachtwagen geschept op een zebrapad ter hoogte van het NS-station bij het Stationsplein. De brandweer kwam ter plekke om de ambulancedienst te assisteren. De traumahelikopter uit Rotterdam landde op een nabij gelegen parkeerterrein.

Omdat er wat problemen waren met de helikopter kon het slachtoffer niet via de lucht worden vervoerd. Daarom werd de gewonde met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Even later kon de helikopter toch weer opstijgen. De vrouw is enige tijd later aan haar verwondingen overleden.

De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. Het verkeer moest lange tijd worden omgeleid. Dit zorgde voor de nodige verkeersproblemen.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Van der Kolk (26-10-2010 om 18:56)
Ik reed achter deze vrachtauto en heb de vrouw gereanimeerd. Ik wens haar heel veel sterkte en bid ook of de hulp die wij met elkaar geboden hebben voor haar tot redding mag zijn. Ik wens ook de chauffeur van deze vrachtauto sterkte toe. Ook voor hem is dit noodlottige ongeluk heel traumatisch.
Lisa (26-10-2010 om 18:44)
Het was best wel heel erg. ik kwam met mijn vriendinnen vanaf de westwal in goes aan gelopen en ik zag alles staan. mijn vriendinnen en ik schrokken heel erg. we wisten niet precies wat er was maar we hoorden dat er iemand was aangereden. even later kwam de trauma helikopter
Middelburg (26-10-2010 om 18:41)
Heel veel sterkte.