Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de zuidwestelijke helft van het land
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw overleden na ongeluk

Toegevoegd: 26-10-2010, 18.30 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een verkeersongeluk in Goes is vanmiddag een 84-jarige vrouw uit de gemeente Veere om het leven gekomen.

De vrouw werd rond 16.20 uur door een vrachtwagen geschept op een zebrapad ter hoogte van het NS-station bij het Stationsplein. De brandweer kwam ter plekke om de ambulancedienst te assisteren. De traumahelikopter uit Rotterdam landde op een nabij gelegen parkeerterrein.

Omdat er wat problemen waren met de helikopter kon het slachtoffer niet via de lucht worden vervoerd. Daarom werd de gewonde met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Even later kon de helikopter toch weer opstijgen. De vrouw is enige tijd later aan haar verwondingen overleden.

De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. Het verkeer moest lange tijd worden omgeleid. Dit zorgde voor de nodige verkeersproblemen.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W.H. de Laat (27-10-2010 om 09:58)
Ten eerste wens ik de familie van het slachtoffer alle kracht en sterkte toe voor de komende tijd. Ik weet als automobiliste wat voor een onoverzichtelijk zeebrapad dat is...Ik moet, als ik daar rijd, altijd om een 'hoekje' kijken, anders 'zie'ik de overstekende personen helaas ook niet.
Annet (27-10-2010 om 09:56)
@ Kees met jouw en nog wat van die wijsneuzen zal het wel goed komen in de wereld. Niet per defenitie is de bestuurder van de vrachtauto schuldig of fout. Het is zo makkelijk om vanaf je stoel achter je pc of laptop de schuldige aan te wijzen en alvast maar te veroordelen. Denkna voor je wat zegt!
Mo (27-10-2010 om 09:18)
Heel veel sterkte voor alle nabestaanden. het is zeker een rotpunt om over te steken daar.
Kath (27-10-2010 om 09:14)
Heeeel gevaarlijk punt,snap ook niet dat daar nog geen verkeerslichten zijn??????????
Tom (27-10-2010 om 09:10)
Veel sterkte aan de nabestaanden! Onoverzichtelijk valt best mee, je mag daar immers maar 50 km/h rijden en als je de weg niet weer rij je meestal nog langzamer. Helaas gebeuren deze ongelukken nu eenmaal...
Jmg (27-10-2010 om 01:44)
Elk verkeersslachtoffer is er altijd een teveel. Hulde voor een ieder die zich heeft ingezet om dit unieke leven te redden! Veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden alsook voor de chauffeur, die het (ook) overkwam! En ook voor hen, die t gevoel mogelijk hebben dat ze hebben gefaald!