Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij overval op straat

Toegevoegd: 02-11-2010, 20.43 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 62-jarige vrouw is maandagavond gewond geraakt bij een straatroof op de Nieuwe Burg in Middelburg.


De vrouw liep omstreeks 21.15 uur over de Nieuwe Burg richting de Groenmarkt toen zij achter zich mensen hoorde naderen. Daarna werd haar schoudertas vanaf achteren van haar schouder gerukt. De vrouw viel op de grond.

Ze zag dat de daders met zijn drieën waren, waarvan twee op de fiets. Ze hadden kort, donker haar en waren ongeveer tussen de 18 en 20 jaar. De daders liepen eerst weg richting Onder Den Toren en sprongen toen op de fiets.

De vrouw hield aan de beroving een pijnlijke schouder over en is hiervoor naar de huisartsenpost gegaan. In haar tas zaten onder andere Duitse studieboeken, een paspoort en mobiele telefoon.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lisa (4-11-2010 om 08:20)
@Wim, spreek voor jezelf!!! Zeker zelf een keer, volgens jou onterecht, bekeurd??? @ En over helpen gesproken...mijn vader (77) is een keer midden op straat gevallen, vlak bij een winkelcentrum en de enige die hem hielp?? Een Marokkaanse meneer, want de Nederlanders hadden het te druk met zichzelf.
Natass (4-11-2010 om 05:37)
Vrouwelijke bodybulder,goed hoor van je,en mensen wat een babbels,maar schieten we mekaar weleens te hulp op straat? ik heb al nmeegemaakt dat men geen tijd had om slachtoffer te helpen en dat waren wel 50 plus dames,nou schandalig!!
Wim (4-11-2010 om 04:00)
Heel laf wat hier gebeurd . Maar we hebben het altijd wel over de politie ,maar weten jullie wel hoe druk die vijanden van ons het hebben met boeven te pakken die aan het vissen zijn en een vergunningetje niet bij hun hebben die bekeuren ze wel graag,dat is veel belangrijker. Sterkte Me vrouw
Margarine (3-11-2010 om 17:15)
@ marga, waar maakt u uit op dat het hier over allochtonen gaat dan ? u zet aan tot vreemdelingenhaat en dat is strafbaar. m.a.w. u bent zelf een crimineel, gaat u dan nu ook weg ? graag want extremisten motten we hier niet.
Jeroen. (3-11-2010 om 13:38)
Hoe zullen ze het vinden als ze het bij hun oma/moeder doen,dan is zeker de wereld te klein. Er is maar een gepaste straf,de handen er van slaan en,dan aan de schandpaal op de een week op markt dag en nacht laten staan,dan met handtasjes bekogelen vol met stenen.
Marga (3-11-2010 om 11:54)
Alles dat hier niet geboren is meteen enkele reis naar waar ze vandaan gekomen zijn. Gaat de ouders maar achteraan als ze hun criminele zoontje nog willen zien. Is toch van de zotte dat je niet meer normaal over straat kan!! Mevrouw heel veel sterkte!!
Cookie-instellingen beheren