Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 270 km

Oud-politieman voor rechter

Toegevoegd: 13-01-2011, 18.54 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een oud-politieman heeft vanmiddag een celstraf van veertien maanden waarvan acht voorwaardelijk tegen zich horen eisen.

De inmiddels ex-politieagent, die heeft erkend, wordt ervan verdacht vanaf begin 2010 bijna een half jaar zijn toen twaalfjarige stiefdochter seksueel misbruikt te hebben.


De veertigjarige man uit de gemeente Borsele stond donderdag voor de rechtbank in Middelburg. Naast de (voorwaardelijke) celstraf wil de officier van justitie ook dat de man wordt behandeld en dat hij en straat/contactverbod met zijn slachtoffer krijgt opgelegd.

Uitspraak op 27 januari.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoltan (14-1-2011 om 16:29)
Judge dredd, K, Kiki01 en Ronald wat zijn jullie zielig zeg. Pedofielen heb je in allen lagen van de bevolking. Het beroep van de dader doet niet terzaken. Smeerlappen heb je overal. Wat de dader betreft opsluiten de sleutel weg gooien. En nee ik ben geen agent van beroep.
Anoniem (14-1-2011 om 16:22)
Waarom waarom waarom...? Waarom wordt er zo afgereageerd op de politie? Deze man is fout geweest maar voor hetzelfde geld was hij een stratenmaker... Wat hij gedaan heeft is fout en het meisje is getekend voor haar leven maar denk na voor je reageert...
Christian (14-1-2011 om 15:28)
Dit is slechts een fractie van de misbruiken die er daadwerkelijk gebeuren. Er zijn zoveel ondergrondse groeperingen die puur, omdat ze hun lust niet kunnen bedwingen en toegeven aan hun meest dierlijke neigingen, de mensheid terugdringen in de evolutie. Waar blijft de doodstraf?!
Edj (14-1-2011 om 14:24)
Onbegrijpelijk deze lage straf. Zelf mocht ik al langer gaan zitten wegens vermeende telefonische bedreiging van zo'n zelfde soort figuur en tevens uit ouderlijke macht gezet. Rechtspraak - t mocht wat - krom krommer kromst.
CM (14-1-2011 om 14:15)
Er zitten in ieder beroep, ieder geloof, iedere cultuur rotte appels tussen, kijk hier niet de hele politiemacht op aan.. Deze meneer krijgt z'n verdiende straf , en ja, misschien zelfs wel iets zwaarder juist omdat hij een voorbeeldfunctie had.. Veel sterkte voor dit meisje.................
Kiki01 (14-1-2011 om 11:20)
Leve de politie, leve het OM. Wel dikke bekeuring schrijven voor een gemaakte verkeersovertreding zonder vooropgezet plan. Geen enkel begrip voor aangevoerde verzachtende omstandigheden. Gelijk schrijven, maar aangiftes opnemen van kindermisbruik (Robert M), kindermoord (Milly Boele), hoezo...
Cookie-instellingen beheren