Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 144 km

Oud-politieman voor rechter

Toegevoegd: 13-01-2011, 18.54 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een oud-politieman heeft vanmiddag een celstraf van veertien maanden waarvan acht voorwaardelijk tegen zich horen eisen.

De inmiddels ex-politieagent, die heeft erkend, wordt ervan verdacht vanaf begin 2010 bijna een half jaar zijn toen twaalfjarige stiefdochter seksueel misbruikt te hebben.


De veertigjarige man uit de gemeente Borsele stond donderdag voor de rechtbank in Middelburg. Naast de (voorwaardelijke) celstraf wil de officier van justitie ook dat de man wordt behandeld en dat hij en straat/contactverbod met zijn slachtoffer krijgt opgelegd.

Uitspraak op 27 januari.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (14-1-2011 om 11:04)
Mensen gebruik je verstand voordat je reageert. Ik geloof niet dat het beroep van deze meneer relevant is in deze zaak.
Pee (14-1-2011 om 08:59)
Alweer kindermisbruik ,wat zit de wereld toch vol met ziekelijke personen die het leven van een kind voorgoed kapot maken. Van mij mag ie gecastreerd worden zonder pardon.
Natas (14-1-2011 om 07:06)
Veel te weinig. Het meisje is voor haar leven getekend waarom hij dan ook niet tbs met verplichte behandeling en minimaal 2 jaar
M kerkhove (13-1-2011 om 23:55)
In mijn jeugd waarschuwde ze voor een enge man met een lollie op straat, tegenwoordig worden kinderen thuis, op school of dagverblijf en in geloofsinstellingen misbruikt of zelfs door oom agent misbruikt en vermoord. de DOODSTRAF moet ingevoerd hiervoor..
Ronald (13-1-2011 om 22:21)
Ik hoop echt dat ex meneer agentje de zelfde straf krijgt als Sander V van de moord van Milly Boele agentjes geven het goede voorbeeld !!!!!! Wordt er een beetje kotsmisselijk van
K (13-1-2011 om 21:33)
Wat een viezerikken die agenten eerst milly boele en nu dit, er zitten dus een hoop zieke geesten bij de politie ik snapte al niet hoe je je werk kunt maken van het straffen van mensen( is er duidelijk iets mis met je) maar als je je poten ook al niet thuis kunt houden is er zeker iets met je
Cookie-instellingen beheren