Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Buit overval Terneuzen bekend

Toegevoegd: 20-01-2011, 16.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Bij de overval op een woning aan de Jan van Rompusstraat in Terneuzen zijn geld en sieraden buit gemaakt. Dit heeft de politie vanmiddag bekend gemaakt.

De overval vond dinsdagmiddag plaats in de woning van de 83-jarige vrouw. Uit onderzoek van de politie is bekend geworden dat er bij de overval geld en sieraden zijn buitgemaakt. Een exact geldbedrag dat is weggenomen noemt de politie niet.


De vrouw is vandaag ontslagen uit het ziekenhuis. Zij mag buiten het ziekenhuis van haar verwondingen herstellen.

Zie ook:
- 18/01/2011: Gewonde vrouw is overvallen 
- 18/01/2011: Groot onderzoek Terneuzen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel van D (21-1-2011 om 07:01)
Worden deze daders ooit gepakt? En zijn die gruwlijke overvallers+mishandelaars van jan kolijn al gepakt? Succes en sterkte, ook voor dit slachtoffer
Ron (20-1-2011 om 17:01)
Te zot voor woorden dat men ook overdag in dit land de voordeur niet meer kan opendoen. Sterkte aan deze mevrouw en hopende dat de dader(s) snel in torentijd mogen verblijven !
Bram (20-1-2011 om 17:00)
Ongelooflijk wat een moed en lef heb je daar voor nodig om een vrouw van 83.jaar te mishandelen en te beroven.Hopelijk worden de daders snel gepakt.maar wat dan. met naam en toenaam bekend maken en laten weten om zolaat laten we ze los op bv de markt in terneuzen
Cookie-instellingen beheren