Weerbericht:
Weinig bewolking, overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zware mishandelingen Sint Annaland

Toegevoegd: 27-02-2011, 14.27 uur
Door: Roland de Jong
SINT ANNALAND - Op het terrein van een camping in Sint Annaland zijn vannacht twee mensen ernstig mishandeld. Dat bevestigt de politie.

De twee, een man van 50 jaar oud en een vrouw van 46 jaar oud, beiden uit de gemeente Tholen, waren rond tien over half twee aan het werk in een horecagelegeneid aan de Nieuwlandseweg. Een 27-jarige man uit Engeland kreeg ruzie met de twee over een betaling. Het conflict liep uit de hand en de man haalde een slagwapen te voorschijn.

De medewerkers kregen rake klappen op het hoofd en in het gelaat. Zij hadden ernstig letsel en moesten beiden naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom worden gebracht om hun verwondingen te laten hechten. De twee bleken ook een hersenschudding te hebben. De dader ging er na de vechtpartij vandoor.

Toen de gealarmeerde politie weer terug wilde gaan naar het bureau, kwamen zij echter een man tegen die voldeed aan het door de slachtoffers opgegeven signalement. De politie hield de Brit aan op de Oude Zeedijk. Hij wordt vastgehouden op verdenking van zware mishandeling en poging doodslag.

Hoe het nu met de gewonden gaat is niet bekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gw (7-3-2011 om 12:23)
Dit noemen we het linkse pamperen, nu met deze nieuwe zittende regering merk ik er nog niets maar dat ook niets van ,betreft een strenger beleid mensen .....Nederland is naar de verdommenis!
Cahit & Joyce (28-2-2011 om 09:38)
@Bram Nou je slaat de spijker op zn kop. we hebben hier in nederland een klimaat gekregen waarbij de dader meer rechten heeft dan het slachtoffer! Laten ze zich in de politiek hier maar eens over buigen! En die Brit mag wat mij betreft flink gaan brommen, waar haalt ie het lef vandaan?
Bram (28-2-2011 om 03:34)
Ja sommige gasten zijn echte hufters. Daar sta je dan de hele dag voor klaar als horecawerknemer. Veel sterke samen en ik hoop dat de "Brit" een behoorlijke mep krijgt met hetzelfde slagwapen. Maar ja dat zal wel niet, want hij is zielig en had misschien wel teveel gedronken en dan mag dat!!!!