Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Maanden cel voor incest

Toegevoegd: 14-03-2011, 14.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft maandag een 42-jarige man uit 's Gravenpolder wegens incest veroordeeld tot een gevangenisstraf van achttien maanden, waarvan negen voorwaardelijk.

Er was een celstraf van achttien maanden waarvan zes maanden voorwaardelijk tegen hem geëist. De man werd ervan verdacht zijn dochter ruim drie jaar lang seksueel te hebben misbruikt. Toen zij elf jaar was begon de vader spelenderwijs met het betasten van zijn dochter en steeds ging hij een stukje verder.


Dat wat haar vader met haar deed werd het meisje duidelijk tijdens seksuele voorlichting op de middelbare school. De zaak kwam aan het rollen toen zij de seksuele escapades van haar vader aan haar vriendin vertelde. Die vertelde het aan haar moeder en er volgde een melding bij het Advies en Meldpunt Kindermisbruik (AMK).

De fa­milie van de gereformeerde man probeerde de incest nog binnenskamers  te houden maar het meisje deed alsnog aangifte. De man, die sinds 22 september vast zit, zegt zich weinig van zijn seksuele vergrijp te kunnen herinneren. In het verleden heeft hij zich ook al vergrepen aan toen twee minderjarige zusjes van zijn echtgenote.

Zie ook:
- Celstraf geëist voor misbruik dochter (28-02-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (14-3-2011 om 15:55)
De familie is naar mijn mening ook schuldig daar ze deze ernstige vergrijpen binnenskamers probeerden te houden
Hans (14-3-2011 om 15:52)
Waarom krijgt iemand voor beroving 3,5 jaar en een man die een weerloos meisje verkracht maar 18 maand. BELACHELIJK! Alleen al door het rechtssysteem zoals het is zou je die man castreren. dus ik ga met jou mee ronald.
Jc (14-3-2011 om 15:51)
Zieke zieke man en die straf stelt ook niks voor en hoe scheinheilig om het als familie stil te houden en die man te beschermen hoezo van de kerk bahbah
Molshoop (14-3-2011 om 15:28)
Ik snap er ook niks van Ronald... Hier kun je met je gezonde verstand niet bij!!!!!!!!
Ronald (14-3-2011 om 14:56)
Hoe haal je het in je hoofd in godsnaam, ben zelf vader van een dochtertje, en kan hier echt met mijn verstand niet bij ongelofelijk zou hem met plezier eigenhandig castreren!!!!!
Cookie-instellingen beheren