Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Motorrijders fors te hard

Toegevoegd: 10-04-2011, 21.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Naar aanleiding van klachten over hardrijdende motorrijders is vandaag op diverse plaatsen extra gecontroleerd.

Er werd extra gecontroleerd in de gemeenten Veere, Vlissingen, Middelburg, Goes en Terneuzen. Bij de controle zijn drie rijbewijzen ingevorderd. Dit gebeurde op de Polredijk in Vrouwenpolder (117 kilometer per uur waar 60 kilometer per uur is toegestaan) en op de Ritthemsestraat in Ritthem (meer dan 150 kilometer per uur waar 80 kilometer per uur is toegestaan).


Op de Europaweg-Noord in Nieuwdorp werd ook iemands rijbewijs ingenomen (meer dan 160 kilometer per uur waar 80 kilometer per uur is toegestaan). Van een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Veere is op de Grijpskerkseweg in Oostkapelle het rijbewijs ingevorderd omdat hij met 80 kilometer per uur over het fietspad reed.

Twee motorrijders zijn bekeurd voor het overschrijden van de doorgetrokken streep, één motorrijder is bekeurd voor een overschrijding van 44 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (19-4-2011 om 08:15)
@Gerard, je bedoelt al die nette motorrijders die zich bij een stoplicht helemaal naar voren murwen, je een naar gebaar toelaten als je net even wat verder naar links/rechts staat dan je voorganger en te pas en te onpas op bv de N57 je links EN rechts voorbij rijden?
Gerard (18-4-2011 om 21:53)
Zelf jaren motorgereden, heel vaak heeeel veel te hard, keer flinke boete gehad. was terecht dus niet zeiken. Maar het is oooh zo jammer dat over het algemeen een motorrijder netter ryd dan een automobilist, die zomaar inhaalt, niet oplet. zoals al werd gezegd met alco op wat motorrijders niet doen.
Mar (14-4-2011 om 08:58)
@ Van Wezel: Je durft nogal wat te stellen,zeg! Iedereen die dit goede acties vindt rijdt 55 op een 80 weg???? Dat is dan jou(beperkte) visie op het geheel. En het is toch echt zóóó simpel.... zie reactie M 21:47.
P Piraat (13-4-2011 om 22:41)
@Mar dank je wel, heb er echt zin in! Spa is ook prachtig! Daarom ff verkeersboetes uitsparen voor mijn ZAC-licentie. Dan mag ik overal racen als ik er zin heb.
M (13-4-2011 om 21:47)
Ik snap niet dat iedereen hier altijd zo over loopt te zeuren, Het is toch algemeen bekend dat je je aan bepaalde snelheden moet houden en als je te hard rijd krijg je een bekeuring..... Simpel toch? Of je nou in een auto rijd of op een motor zit...
Van wezel (13-4-2011 om 21:30)
Diegene die dit goeie acties vinden van de politie(ik kan wel andere echt goede dingen opnoemen waar ze beter is tijd en energie in kunnen steken)diegene rijden 55 waar je 80 mag en nog erger. en de benaming politie moeten ze ook maar eens aanpassen in DIENDER VAN DE STAATSKAS!
Cookie-instellingen beheren