Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Traumaheli ingezet Vlissingen

Toegevoegd: 22-09-2011, 16.22 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De traumahelikopter uit Rotterdam is vanmiddag in Vlissingen ingezet voor een kind met gezondheidsproblemen. Dat bevestigt de politie.

Rond 14.50 uur kwam bij de Zeeuwse alarmcentrale de melding binnen dat er een kind niet goed was geworden in een flatgebouw aan de Hercules Segherslaan. Al snel werden naast twee ambulances ook een politiewagen en de traumahelikopter opgeroepen.


Omdat er in de directe omgeving van de flat geen geschikte landingslocatie was, werd besloten om met de ambulances naar het Baskenburgplein te rijden om daar de helikopter te laten landen. Er werd een stuk parkeerplaats vrijgehouden voor de landing, maar de piloot besloot om toch een stukje verder op het plein te landen.

De helikopter trok veel bekijks; binnen korte tijd stonden er 150 mensen te kijken. De arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis in Goes. De helikopter is daar later ook heen gevlogen. De Goese brandweer stond stand-by bij de landing aldaar.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kezman (19-3-2012 om 16:27)
Met kind is alees goed nou
Mar (25-9-2011 om 13:21)
@ Zeeuw: Best dat je mensen een hart onder de riem wil steken; maar let ff op hoe je dat doet zeg! Je hebt het over nabestaanden terwijl er nergens staat dat er iemand overleden is! Zéér slordig!
Bertus (23-9-2011 om 18:00)
DD, tjee.... 2 ambu's, Mogelijke reanimatie, Trauma MET MMT, voor echte nood, google even wat een MMT is! Dit team zit niet op de ambu. Politie voor... weet ik niet en de brandweer omdat dat in Goes standaard is bij de heli landing i.v.m. veiligheid. BETERSCHAP!!!!
Zeeuw (23-9-2011 om 13:01)
Het gaat hier om een kind en laten we aub niet steeds reageren op mensen die zeuren. Laten we de gelegenheid om een reactie te plaatsen gebruiken om mensen een hart onder de riem te steken. Veel sterkte nabestaanden en ik hoop dat alles goed komt.
CC (23-9-2011 om 12:45)
Velen zijn het gelukkig helemaal oneens met DD, helaas is dat wel de groeiende mentaliteit in nederland, ikke ikke ikke klagen over neusspraytjes maar een ander mag letterlijk stikken. een samenleving of solidariteit met zelfs kinderen in levensnood een vies woord voor velen helaas, alles om geld.
Mar (23-9-2011 om 11:57)
Nou Jo, omdat het in de ogen van heel veel mensen erg onlogisch is dat de eerst wel in Vlissingen aanwezige faciliteiten nu alleen in Goes zijn. That's why.
Cookie-instellingen beheren