Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 79 km

Ernstig ongeluk door modder

Toegevoegd: 06-10-2011, 09.30 uur
Foto 6 van 12

Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jootje (6-10-2011 om 15:50)
Het moest er weer eens van komen.. de boeren hebben 24 uur de tijd om de weg schoon te maken.. is dat niet een beetje lang??!!(stond vd week in het nieuws) En mocht je je auto naar de ballen rijden door de modder .. pfff denk maar niet dat je dat opde boer kunt verhalen!!
Richard (6-10-2011 om 15:43)
Gistere was die "modder" waarschijnlijk nog geen modder maar gewoon vaste grond. die grond is er bijna niet af te halen. En er zijn ook veel boeren die tot laat bezig zijn om de weg nog schoon te maken.
Cees (6-10-2011 om 14:59)
Als je in Zeeland woont en werkt, dan weet je dat de agrariers de wegen bemodderen. Dus je moet ergewoon rekening mee houden, dan niet alle agrariers de wegen netjes achterlaten. In de winter is het ook glad en dan hoor je niemand.
Dievent (6-10-2011 om 14:48)
Als je de bast grondig van een boom afhaalt en vervolgens een eind verder op zijn kop in de sloot beland dan is er m.i. veel te hard gereden , je ziet toch dat er slik op de weg ligt. Iedere weggebruiker dient rekening te houden met het weer ,de weg, en het verkeer. Natuurlijk is de boer ook fout..
VdVonck (6-10-2011 om 14:45)
Er werd inderdaad al voor gewaarschuwd. Mevrouw zal vast bekend zijn in de omgeving en hier dus op hebben gelet. Het is gewoon de taak van de vervuiler om het direct weg te halen! Ook denk ik niet dat de Boer dit zo bedoeld heeft! Over een maand weer klagen op de strooiwagens?
J.B (6-10-2011 om 14:27)
Ik rijd veel op de baantjes door de polder .Als ik bordjes zie staan ,pas ik mij aan.Iedereen schiet maar op een ander,maar kijk eerst eens bij uzelf..Let gewoon eens op ,en zit niet te bellen,prutsen aan tomtom of opmaken,heb het allemaal al gezien. Ik hoop dat mevrouw er goed vanaf komt.
Cookie-instellingen beheren