Weerbericht:
Enkele buien. Zaterdag zonnige perioden en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse inbeslagname bij inval Kapelle

Toegevoegd: 08-11-2011, 11.39 uur - Update: 08-11-2011, 12.37 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een bedrijf aan de Handelsweg in Kapelle is vanochtend een groot aantal voertuigen in beslag genomen. Ook zijn er vijf arrestaties verricht.

De inval vond vanochtend vroeg plaats bij Hoogwerkerservice Zeeland in het kader van een onderzoek naar drugshandel en witwaspraktijken. De loods werd binnengevallen door leden van de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie Zeeland. Er zijn vijf arrestaties verricht. Het zou gaan om drie mannen en twee vrouwen. De vijf waren afkomstig uit Goes en Kapelle.


Op het terrein stond een groot aantal voertuigen. Deze werden in beslag genomen omdat volgens een woordvoerder wordt vermoed dat deze met crimineel geld gekocht zijn. Bergingsbedrijven uit heel Zuid-West-Nederland werden ingezet om alle 24 voertuigen af te voeren. Het ging onder meer om (licht)aanhangwagens, vrachtauto's, hoogwerkers, jeeps, een graafmachine en bestelbusjes.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de leiding over het onderzoek en hoopt later vandaag meer mededelingen te kunnen doen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PONI (8-11-2011 om 14:43)
Dat is een forse in name, wat gebeurd er met de auto's??
Edwin (8-11-2011 om 14:28)
Het zal allemaal wel niet veel voorstellen.ik ben eraan gewend dat het OM er geregeld niks van weet te maken.eerst hoog van de toren blazen en uiteindelijk zelfs schade vergoedingen moet betalen omdat ze er totaal naast zitten.
SlowRider (8-11-2011 om 13:30)
Die zullen voorlopig moeten laagvliegen i.p.v. hoogwerken. Toch nog redelijk wat voor elkaar kunnen krijgen, maar vroeg of laat loop je tegen de lamp.
Marijke (8-11-2011 om 11:58)
Dat zet nog eens zoden aan de dijk!! En ruimt lekker op: letterlijk en figuurlijk. Goed werk van de politie!!!
Cookie-instellingen beheren