Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Stroper opgepakt met illegaal wapen

Toegevoegd: 22-11-2011, 18.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Op de Zwarteweg in Kruiningen is maandag tussen 16.00 en 16.30 uur een 36-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden wegens stroperij. 

De man werd op heterdaad betrapt door inspecteurs van Provincie Zeeland. Deze groene handhavers controleren de naleving van natuurwetgeving, zoals de Flora- en faunawet. Zij betrapten de man op het schieten van een fazant. De groene handhavers hebben de man, die in het bezit was van een illegaal wapen, aangehouden op basis van de flora- en faunawet en hebben hem overgedragen aan de politie.

Door de politie werd de woning van de man doorzocht en daar werden munitie en wild van eerdere stroperijen aangetroffen en in beslag genomen. De 36-jarige man is naar Torentijd gebracht en in verzekering gesteld. Het onderzoek is nog lopende.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een vriend van de man (24-11-2011 om 09:02)
Voor derest heeft hij een gewoon normaal gezin net als iedereen en doet hij geen vlieg kwaad en werkt keihard voor zijn centjes, hij wil alleen een lekker kerst dinee op tafel zetten, erg hoor,
Een vriend van de man (24-11-2011 om 08:59)
Even opheldering, een illigaal vuurwapen ??? een oud erfstuk van zijn opa, en ja die stroopte wel eens net als zijn vader het zit in je bloed he, denk dat iedereen die hier schrijft wel een (over) grootopa heeft of gehad die dit wel eens heeft gedaan,
Marco (24-11-2011 om 07:28)
Ze moeten blij zijn dat het om een fazant ging en niet dat het een gestoorde vent is dat zo maar op mensen aan het schieten is. Wat een vangst hoor, ga echte criminelen vangen zeg! Wat zitten jullie nou met - prima werk, Goed zo.
Cees (24-11-2011 om 06:37)
Iedereen heeft het over het wild. Maar er is toch ook sprake van een illegaal vuurwapen en munitie????????
Ger (23-11-2011 om 19:41)
Jeetje zeg,wat een misdrijf.... een fazant geschoten,en dan twee dagen in torentijd? De politie kan zich weer een pluim op hun pet steken..! de fazant voor verder onderzoek mee naar huis genomen ....ik weet wat die goser eet met de kerst.......Fazant dus !
Henk (23-11-2011 om 18:07)
Er is genoeg van dat wild laat ze het maar afschieten ze kunnen beter boeven gaan vangen en die in de cel zetten beetje voor dit soort dingen een celletje vullen het is te gek voor woorden dit is nou weer typisch nederland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren