Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 52 km

Stroper opgepakt met illegaal wapen

Toegevoegd: 22-11-2011, 18.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Op de Zwarteweg in Kruiningen is maandag tussen 16.00 en 16.30 uur een 36-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden wegens stroperij. 

De man werd op heterdaad betrapt door inspecteurs van Provincie Zeeland. Deze groene handhavers controleren de naleving van natuurwetgeving, zoals de Flora- en faunawet. Zij betrapten de man op het schieten van een fazant. De groene handhavers hebben de man, die in het bezit was van een illegaal wapen, aangehouden op basis van de flora- en faunawet en hebben hem overgedragen aan de politie.

Door de politie werd de woning van de man doorzocht en daar werden munitie en wild van eerdere stroperijen aangetroffen en in beslag genomen. De 36-jarige man is naar Torentijd gebracht en in verzekering gesteld. Het onderzoek is nog lopende.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (22-11-2011 om 22:51)
Nou wat een reactie, Mag niemand meer ierts doen wat de wet vervbied? Er zijn zoveel zwartwerkers in de regio,laat ze die eerst eens pakken dan zo'n kleine stroper. Tis toch diep treurend,maar ja zo is de wereld op vandaag.... zeer triest
Renata (22-11-2011 om 22:50)
@ als u het nog begrijpt. Ik denk dat jij de enige bent die het niet begrijpt, verspilde moeite om het proberen uit te leggen aan zo ieand als jij. Inspecteurs: goed werk! Lekker lang laten zitten zo'n tuig.
Frans (22-11-2011 om 20:52)
Ben je vegetariƫr Tom? Of eet je ook weleens eenstukje vlees? In dat geval niet zeuren over dat wild. Als je uit principe geen vlees eet heb ik respect voor je en trek ik mijn woorden terug. Voor het schieten van een fazant word je opgepakt, een website voor pedofielen runnen mag. Denk er maar over.
Tom (22-11-2011 om 19:01)
Goed dat de man gepakt is! Laat dat wild lekker zijn gang gaan. Er zijn nog veel te veel mensen met illigale vuurwapens, dat blijkt maar weer. Goed werk!
Als u het nog begrijpt... (22-11-2011 om 19:01)
Op heterdaad betrapt.. Wat een misdrijf.. ;-) Als u het nog begrijpt... Belachelijk gewoon dat iemand voor zoiets in Torentijd zit!!!
Cookie-instellingen beheren