Jongen verdacht van mishandeling meisje

Toegevoegd: 14-01-2012, 12.07 uur

Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is vrijdagavond een 16-jarige jongen aangehouden op verdenking van mishandeling. 

De jongen had even daarvoor in een woning in de Zaanstraat in Oost-Souburg een 15-jarig meisje diverse keren in haar gezicht gestompt. Het meisje liep een bloedneus en letsel aan haar mond op.  

Beiden kennen elkaar, de reden van de mishandeling is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (16-1-2012 om 11:10)
Sterkte ermee jonge dame,.....Jammer dat je vader niet thuis was want ik gun dit soort mensen echt niks goeds toe. Laat je gek gekmake meis!!!
Slachtoffer (15-1-2012 om 18:24)
Ik ben het helemaal met deze reacties eens ik heb hele erge last van me zwaargekneuste neus als mijn vader er was had hij al ze botten in ze lijf gebroken en had hij er voor geboet ik durf bijna niet meer overstraat te lopen
Mark (14-1-2012 om 23:10)
Heropvoeding??? opsluiten dat soort tuig! JE SLAAT GEEN VROUWEN!
Stoere knul hoor. (14-1-2012 om 15:40)
Stoere jongen hoor om op deze leeftijd al een meisje te slaan/stompen... Dat wordt later dus een crimineel... Schaam je eigen diep BOY !
Resectloos (14-1-2012 om 14:01)
Hoe kan je in vredesnaam zo respectloos zijn, ten eerste een meisje slaan, ten 2e letsel toe brengen? Dit is echt niet op een stoeiende manier gebeurt, en als je dit als jongen zijnde bij een meisje doet? Dan zink je toch echt wel laag in mijn ogen. Heropvoeding is het beste in mijn ogen.