Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Verwarde man slaat verkoopster

Toegevoegd: 01-03-2012, 18.19 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie zoekt uit wie de verwarde man is die donderdag in Middelburg een medewerker van een bloemenwinkel sloeg.


De man bezocht 's ochtends één van de bloemenwinkels in winkelcentrum Dauwendaele aan de Vrijlandstraat. Hij was boos en vertrok na zijn woede-uiting weer. 's Middags rond 14.50 uur kwam hij echter terug en sloeg toen een medewerkster in het gezicht. Een klant heeft de man daarna uit de winkel gezet.

De politie is op zoek naar de identiteit van de dader. Het signalement van de man luidt: 1.80 m, ongeveer 50 jaar oud, brildragend, kort zwart haar, slecht gebit en onverzorgd uiterlijk. Hij was gekleed in een bruin jack en hij had een limegroene stoffen tas bij zich.

Heeft u meer informatie over de identiteit van deze man? Belt u dan met 0900-8844. U kunt zich ook melden op het politiebureau in Middelburg


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwscherkanniet (3-3-2012 om 01:38)
Respect voor Mirjan :)
Mirjan (2-3-2012 om 22:30)
En die "weed dealende"jongetjes slaan in ieder geval geen verkoopsters!
Mirjan (2-3-2012 om 22:27)
@ bewoner, ik ben ook een bewoner van de buurt en zou het fijn vinden als je voor jezelf spreekt! Ik voel me totaal niet onveilig. En de politie komt niet omdat ze niemand lastig vallen en er nooit wat gebeurd op de overval op de videotheek na, en nog zoveel plekken op Walcheren de afgelopen tijd.
Zeeuwscherkanniet (2-3-2012 om 19:06)
Wat kladden jullie een onzin neer... echt zo off-topic, Als mensen wat constateren moeten ze aan de bel trekken maar nee zeiken op internet is ooooo zo makkelijker?? Lekker veilig thuis he. Ik kom er al jaren en heb geen last van de jongeren..
Bewoner (2-3-2012 om 15:04)
De politie hoeft voor mij niet te komen, de winkeliers zouden af en toe wat meer ondersteuning wensen. Weed dealende jongetjes lijkt me niet de handel waar naar gezocht word voor de leegstaande panden. Ik kom er overigens 40 jaar.
Bewoner (1-3-2012 om 23:29)
Ik kom daar echt al 27jaar en voel me echt niet onveilig hoor, als je snel bang bent moet je daar gewoon niet komen op koopavond.ikben iemand die echt snel bang is voor alles maar voel me daar echt niet onveilig.als er een idioot loopt vraag ik gewoon of een medewerker even mee loopt naar de auto.
Cookie-instellingen beheren