Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

AT houdt verkeerde aan na crematie

Toegevoegd: 22-03-2012, 16.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het arrestatieteam (AT) heeft vandaag in Middelburg iemand opgepakt net na afloop van een crematiedienst. Het bleek achteraf te gaan om de verkeerde persoon.

De arrestatie vond volgens de politie vanmiddag plaats bij de begraafplaats aan de Westelijke Oudehavendijk in Middelburg. Daar vond vanochtend een crematiedienst plaats. Bij het verlaten van deze dienst werd de persoon opgepakt tijdens het betreden van de parkeerplaats.


Volgens de politie is de man direct door het AT meegenomen naar Torentijd. Daar bleek al snel dat het niet ging om de persoon waarnaar de politie op zoek was. Deze persoon is tot op heden voor zover bekend ook niet alsnog aangehouden.

De vandaag opgepakte man is onmiddellijk in vrijheid gesteld en politiemensen hebben hem naar huis gebracht. De familie is aan het bureau gekomen en daar is door de politie excuses aangeboden aan de man en zijn familie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (24-3-2012 om 07:22)
Als er een nieuwsartikel word geplaatst, staan er binnen de kortste keren negatieve reacties onder. Bijna elke burger weet blijkbaar hoe het beter moet! Mensen, gebruik eerst je verstand voor je een reactie plaats! In dit geval: Helaas, kan gebeuren. Na begrafenis:? Als het nodig is dan moet dat!
Anoniempje0118 (24-3-2012 om 02:48)
Ik was ook bij de Mislukte AT aktie en de crematie aanwezig. De persoon in kwestie ging niet gewoon naar een crematie maar had net zijn vader gecremeerd en dat zeggen ze niet in de nieuwsberichten.
Uitvaartvoorlichting Bolink (23-3-2012 om 23:40)
Menigeen vind het terecht een ongepaste plaats om iemand aan te houden. Maar volgens de wet is een begraafplaats en een crematoriumterrein ook gewoon openbaar terrein. Dus in dit geval had de politie de wet met zich mee en maakte alleen de fout een verkeerde aan te houden!
Daan (23-3-2012 om 22:39)
Dit is echt geen respect hoor. Een persoon aanhouden die er niks mee temaken heeft, en die gewoon naar ene crematie gaat. HOE dom kan de politie zijn.
VdVonck (23-3-2012 om 22:19)
Het maakt vrij weinig uit of deze man (als het de juiste persoon was) verdacht werd van misbruik, moord of diefstal. Ze hadden hem ook 500m verderop klem kunnen rijden. Hierdoor heeft iedereen die bij de crematie aanwezig was een extra klap gekregen, op een waarschijnlijk al moeilijke dag!
Ron (23-3-2012 om 19:19)
Klungelig gedrag voor een AT team misschien eerst wat beter huiswerk maken voor over gaan tot actie zonde van de tijd(belasingcenten) deze echte mannen kunnen zich beter bezig houden met uitkeringsfraude daar is schijnbaar nog heel veel speurwerk in te doen als ze er zin in hebben.
Cookie-instellingen beheren