Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

AT houdt verkeerde aan na crematie

Toegevoegd: 22-03-2012, 16.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het arrestatieteam (AT) heeft vandaag in Middelburg iemand opgepakt net na afloop van een crematiedienst. Het bleek achteraf te gaan om de verkeerde persoon.

De arrestatie vond volgens de politie vanmiddag plaats bij de begraafplaats aan de Westelijke Oudehavendijk in Middelburg. Daar vond vanochtend een crematiedienst plaats. Bij het verlaten van deze dienst werd de persoon opgepakt tijdens het betreden van de parkeerplaats.


Volgens de politie is de man direct door het AT meegenomen naar Torentijd. Daar bleek al snel dat het niet ging om de persoon waarnaar de politie op zoek was. Deze persoon is tot op heden voor zover bekend ook niet alsnog aangehouden.

De vandaag opgepakte man is onmiddellijk in vrijheid gesteld en politiemensen hebben hem naar huis gebracht. De familie is aan het bureau gekomen en daar is door de politie excuses aangeboden aan de man en zijn familie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (23-3-2012 om 12:11)
Eerst roept iedereen om meer blauw op straat en strenger optreden tegen criminelen (dat populistische PVV geneuzel), als daarbij dan een foutje wordt gemaakt is het weer niet goed...
Jo (23-3-2012 om 12:10)
Wat een gezeur over respect. Als deze man wel de juiste persoon was geweest had er niemand een probleem mee gehad. Ze waren nog wel zo netjes om te wachten tot de crematie afgelopen was.
Gijsbertus (23-3-2012 om 11:40)
Waar gehakt wordt, vallen spaanders!!!! Ook daar kunnen fouten gemaakt worden. Maybe een look a like? Joh zeur toch allemaal niet zo. Denk je nu echt dat ze zomaar iemand na een crematie aanhouden. Dat doen ze alleen bij levensgevaarlijke criminelen en tja dat kan ook weleens fout gaan....
Peter (23-3-2012 om 11:39)
Dat is een flinke blunder, die ze wel meer maken, maar dit gaat echt te ver, en dan hebben ze het over normen en waarde. een woord schandalig.
Ria (23-3-2012 om 11:10)
Onbegrijpelijk. Dit valt echt onder overdreven dienstijver. En de gewone burger moet maar begrijpen dat het een vergissing was? Het is een grove blunder die op geen enkele manier valt goed te praten.
Angel (23-3-2012 om 10:45)
Nou het AT moet dan wel hun werk doen,maar dan moeten ze het wel goed doen en zeker weten dat ze de goede persoon aanhouden. Zelfs al was het de goede,dan hoeft het nog niet na een crematie of wat dan ook,waar ze anderen ook mee raken ,ook kinderen.Volg hem tot thuis
Cookie-instellingen beheren