Weerbericht:
Zonnige perioden, morgen in het noorden meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij aanrijding Oude Rijksweg Rilland

Toegevoegd: 22-05-2012, 19.42 uur - Update: 22-05-2012, 22.06 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Bij een verkeersongeval in Rilland is aan het begin van de avond iemand om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

Even voor 18.00 uur deed zich op de Oude Rijksweg (N289) een aanrijding voor waarbij een motorrijder hard ten val kwam. Bij de botsing waren vermoedelijk ook een personenauto en een landbouwvoertuig betrokken.


De hulpdiensten rukten snel uit, maar konden niets meer voor de motorrijder betekenen. Volgens de politie vloog de motor na de aanrijding in brand. De brandweer van Rilland kwam zodoende ook ter plaatse. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plekke geweest.

Vanwege het onderzoek, dat ter plekke nog volop gaande is, is de Oude Rijksweg afgesloten tussen de aansluiting met de Oesterdam en de grens met Brabant. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Rond 22.00 uur kon gestart worden met de berging van de motor en de auto. De weg was toen nog wel afgesloten voor het verkeer. De brandweer heeft inmiddels het wegdek gereinigd.

Volg ook de berichtgeving op ons officiële Twitteraccount @hvzeeland.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (23-5-2012 om 02:23)
Heel erg voor iedereen die erbij geweest is, en voor de nabestaanden van dit ongeval. Leer hiervan , IEDEREEN !
Wout (23-5-2012 om 01:25)
Ik stond in een vogel uitkijkpunt toen het gebeurde een paar honderd meter er vandaan in de polder..helaas tragisch afgelopen , wens de familie en alle andere betrokkenen heel veel sterkte .... helaas gebeuren dit soort ongelukken , het is de tol van het verkeer..
Motorfreak (22-5-2012 om 22:16)
R,I,P, collega motorrijder.
Erg... (22-5-2012 om 21:24)
Sterkte voor degene die hiermee te maken heeft.... en het mooie weer komt eraan, dus ook meer motorrijders op de weg. Een ongeluk is zo gebeurd. Laten we met zn allen gewoon minder hard rijden en niet zo snel agressief. Houd rekening met elkaar...je bent niet alleen....
Margje (22-5-2012 om 21:21)
Vreselijk je zult thuis maar op je man/partner zitten te wachten. I.p.v. dan krijg je de mededeling dat hij omgekomen is door een verkeersongeval. Heel veel sterkte voor de nabestaande de betrokkenen en de hulpverleners die er bij aanwezig waren.
Johan (22-5-2012 om 20:45)
Heel veel sterkte voor de nabestaande . Geef ook niemand de schuld . Maar je bent nu eenmaal erg kwetsbaar op een motor . Nogmaals heel veel Sterkte.
Cookie-instellingen beheren