Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser zwaargewond Sas van Gent

Toegevoegd: 27-06-2012, 16.32 uur - Update: 28-06-2012, 19.53 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Bij een verkeersongeluk in Sas van Gent is woensdagmiddag een fietser zwaargewond geraakt.


De 78-jarige fietser uit Terneuzen kwam vermoedelijk in botsing met een landbouwvoertuig dat een giertank transporteerde. Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur op de Seydlitzweg. Het ongeluk werd aanvankelijk gemeld als zijnde op de Maatsweg en later op de Vogelschordijk maar die locaties bleken dus niet juist.

Er werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd werd deze per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Over de aard van het letsel van de fietser is nog niets bekend.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. Vanwege het ongeluk was de Seydlitzweg enige tijd afgesloten. De bestuurder van de tractor is verhoord, maar niet aangehouden.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (27-6-2012 om 22:32)
Wat een rare reacties. Het is een polderweg beste mensen! Mogen de boeren hun werk nog doen alsjeblieft! Het is natuurlijk heel erg dat dit is gebeurd, veel sterkte voor de fietser en voor de boer!
Polderjongen (27-6-2012 om 22:26)
De schuldvraag zal wel ergens te maken hebben met reactie,..snelheid ,rechtshouden in de polder en oplettendheid van de beide bestuurders . En weer was het een electrische fiets ,dat wordt ook wel onderschat in het verkeer .harder rijden is eerder remmen en beter opletten
Veeboer (27-6-2012 om 21:40)
@ eddy er zijn ook een heleboel fietsers die het vertikken om effe in de berm te stopen wat op een polderwegje wel verstandig zou wezen
Veeboer (27-6-2012 om 21:36)
@r2 wat kan je er aan doen dat de trekker de geheele weg nodig heeft als ze van het waterschapgeen breedere weegen aan leggen de maximaale breete voor traktooren is 3,5 meter mag breder maar dan moet je onthefing hebben @marcel kan je bewijzen dat deze trekker + aanhanger te breed is?
Wim (27-6-2012 om 19:18)
Weer een spijtig ongeval wanneer gaat er nu iets gebeuren aan die tractoren die ook tussen 45 en 60 km per uur en op kleine wegen maarja de heren boeren en of loonwerkers zit lekker veilig hoog achter hun grote wielen
R2 (27-6-2012 om 18:52)
Hier kun je eigenlijk op wachten,kom er wel eens tegen die de gehele breedte van de weg nodig hebben. Vraag me wel eens af of dit is toegestaan.
Cookie-instellingen beheren