Weerbericht:
In het noordwesten kans op lichte regen, elders droog. Zaterdag buien
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 46 km

Fietser zwaargewond Sas van Gent

Toegevoegd: 27-06-2012, 16.32 uur - Update: 28-06-2012, 19.53 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Bij een verkeersongeluk in Sas van Gent is woensdagmiddag een fietser zwaargewond geraakt.


De 78-jarige fietser uit Terneuzen kwam vermoedelijk in botsing met een landbouwvoertuig dat een giertank transporteerde. Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur op de Seydlitzweg. Het ongeluk werd aanvankelijk gemeld als zijnde op de Maatsweg en later op de Vogelschordijk maar die locaties bleken dus niet juist.

Er werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd werd deze per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Over de aard van het letsel van de fietser is nog niets bekend.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. Vanwege het ongeluk was de Seydlitzweg enige tijd afgesloten. De bestuurder van de tractor is verhoord, maar niet aangehouden.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pietje (4-7-2012 om 21:34)
Enne marcel denk je dat alle boeren het zelfde zijn ofzo weet niet waar jij je eten haal maar dat komt denk ik ook wel vanaf de boeren dus zonder boer geen voer!!! denk daar maar eens over voor je zn reactie plaatst. de boeren doen ook maar hun werk.
Ik (4-7-2012 om 18:42)
Het is toch gebeurd, deze jongen is ok heel erg geschroken wat een reacties dan zeg!! sterkte voor de jongen ik ken hem goed!!
Naam (2-7-2012 om 17:39)
Wie zegt dat het een elektrische fiets was?? was het dus niet en een landbouwvoertuig mag toevallig 25 km per uur zker geen trekkerrijbewijs???
Marcel (28-6-2012 om 21:14)
Tja, ik woon in de polder en ervaar dat er vaak levensbedreigende situatie ontstaan. Vaak omdat de grote meneer op de tractor combine of ander landbouwvoertuig te beroerd is om aan andere weggebruikers te denken. In de berm gaan staan is geen optie, opzouten die boeren.gebruik jullie kleine verstand
Anoniem (28-6-2012 om 16:53)
Heel veel sterkte hoor..
Zandman (28-6-2012 om 11:46)
Jammer, alweer een dodelijk verkeersongeval, naast de dramatische gevolgen voor de nabestaanden, zal ook de tractor bestuurder getroffen worden door de gevolgen van dit ongeval . Laten we hopen dat iedereen met de nodige voorzichtigheid gebruikt maakt van onze polderwegen. Geef elkaar de ruimte.
Cookie-instellingen beheren