Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Cafetaria overvallen Terneuzen

Toegevoegd: 21-11-2012, 23.22 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de Geraniumstraat in Terneuzen is woensdagavond een cafetaria overvallen. De dader is voortvluchtig.


Een onbekend persoon kwam rond 21.10 uur het cafetaria binnen. Volgens de politie heeft hij een onbekend bedrag aan geld meegenomen. Na zijn daad is hij op de fiets gevlucht richting de Azaleastraat.

De politie heeft ter plaatse gesproken met medewerkers van de snackbar. Er is een signalement van de dader opgesteld. De dader is een blanke man van ongeveer 20 jaar oud. Hij was gekleed in sportkleding die bestond uit een lichte broek en een donkere jas.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frietlover (22-11-2012 om 15:56)
Wat een laffe daad, hardwerkende frietbakker overvallen voor een paar centen. Als je lef hebt kraak je snachts een bank zonder dat iemand het merkt, zoals Age M dat uitvoerde.
Doos (22-11-2012 om 13:15)
Lekker buurtje daar! Worden regelmatig hennepkwekerijen opgerold en af en toe wordt er eens geschoten en als ze zich echt gaan vervelen gaan ze onschuldige brave hardwerkende mensen maar wat beroven. Zielige figuren!
John (22-11-2012 om 09:43)
Alweer? Dit is al de 4e of 5e keer en de 2e keer bij deze eigenaren. Wat is dat toch? Laat die mensen lekker met rust en hun centjes verdienen. Triest figuur die overvaller, bah. Sterkte aan de eigenaren!
Cookie-instellingen beheren