Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nepvuurwapens gevonden bij inval ROG

Toegevoegd: 27-06-2013, 13.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - In de vroege donderdagmorgen is de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie een woning aan de Vergaertstraat in Sluiskil binnengetreden.


Om 06:00 uur werd de 37-jarige bewoner van de woning door de ROG aangehouden vanwege een overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Bij de huiszoeking en een doorzoeking in de auto van de verdachte werden twee vuurwapens aangetroffen die niet van echt te onderscheiden waren. Deze zijn in beslag genomen.

De aangehouden verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Daar wordt hij op dit moment verhoord. Tegen hem zal proces-verbaal opgemaakt worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M. (28-6-2013 om 13:44)
Totdat iemand met een nep vuurwapen een overval pleegt of iemand bedreigt en van een afstand niet van echt te onderscheiden is... en wordt diegene gedood of gewond, dan heeft de politie het weer gedaan....dus vandaar dat het hier verboden is en vind ik niet meer dan terecht.
Pascal (28-6-2013 om 12:28)
Jij heb er blijkbaar verstand van mikel? Ik zou ook bij die 'domme' mensen horen als ik zo'n ding op mn hoofd gericht krijg. Zijn niet van echt te onderscheiden joh die dingen. En vallen niet voor niks je woning binnen. Wie weet wat hij een ander voor trauma had aangedaan.
Marco (28-6-2013 om 10:24)
Nu ze weten dat het geen echte zijn, waarom krijgt die meneer ze niet terug, echt onzin dit. Misschien moeten de mensen eens gaan leren tussen echt en nep, zeker de politie. Meneer is gewoon verlinkt.
Pistolen paultje (28-6-2013 om 07:26)
Als ik de reacties zo lees, wat een niveautje,. zucht. Wil het gezicht wel eens zien als er zo'n "nepper" tegenjte koppie gedrukt wordt... (broekje vol...?)
Piet (27-6-2013 om 22:34)
Een imitatiewapen in handen van een klein kind is wel degelijk een verschil met dat een volwassen persoon het in handen heeft en dit gemakkelijk kan gebruiken voor criminele activiteiten. Dus mensen die speelgoed en onzin roepen...Als jij beroofd wordt met zo'n wapen dan lach je ook niet!! Think!
R (27-6-2013 om 19:49)
Wat een onzin. In itallie, griekenland,spanje etc. koop je ze naast je terras voor een paar euro waar kleine kinderen van een jaar of 7 mee spelen. Hoezo europese unie met gelijke regels.
Cookie-instellingen beheren