Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nepvuurwapens gevonden bij inval ROG

Toegevoegd: 27-06-2013, 13.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - In de vroege donderdagmorgen is de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie een woning aan de Vergaertstraat in Sluiskil binnengetreden.


Om 06:00 uur werd de 37-jarige bewoner van de woning door de ROG aangehouden vanwege een overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Bij de huiszoeking en een doorzoeking in de auto van de verdachte werden twee vuurwapens aangetroffen die niet van echt te onderscheiden waren. Deze zijn in beslag genomen.

De aangehouden verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Daar wordt hij op dit moment verhoord. Tegen hem zal proces-verbaal opgemaakt worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mikel (27-6-2013 om 15:54)
Dat zijn geen vuurwapens maar speelgoed voor kinderen in belgie en spanje kun je die gewoon in een spleelgoedwinkel kopen en idd heel domme mensen zouden zich kunnen vergissen en zo een ding voor echt aanzien maar dan moet je wel echt dom zijn of politie agent natuurlijk
Jan (27-6-2013 om 13:52)
Ik zag pas op caranaval een couwboy lopen met 2 smit en wessons en niemand zegt er wat van
Cookie-instellingen beheren